Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste im se nagovorili, svaka cast. 🤦🏻‍♂️
treba poslati vojsku i sipu na ove dosta je vise
stranka "ponosa" , stranka izdajnika, KOS projekat, dezerter forto skriveni p...r , šta očekivati od ovih nesposobnjakovića nego da mlako udare po svom šefu iz laktaša, sad će i njiva nikšić osuditi pa zaliti brljom a klošarkaš još čeka da ga šef iz laktaša nazove i da mu kaže kako će se obratiti i on, fuj izdajnici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Manite šuplje , uvodite "vanredno stanje" !!!
Da se ja pitam vec bi naredio svim MUP-ovima u Federaciji borbenu pripravnost. Za svaki slucaj.
i šta? Srbi uvedu vanredno u RS-u, naprave barikade na prelazima?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hajmo da vidimo vasu pamet, um i moć, da vidimo kako ćete djelovati vrijeme od ice a od price nema ništa treba djelovati vi ste vlast.
Biti će lipsanja u Republici srpskoj,ima trave nećemo pokretati...Zbog Dodika će i ostatak omladine otići,
Pitanje za ns kakav ce biti natalitet u lgbt populaciji.Hocete li legalizovat istospolne brakove i kako istospolni mogu imati narastaje.Trebalo bi da poradite na tim pitanjima jer to brine lqbt populaciju dok se sve oko nas raspada i stalno necim prijeti iz rs-a.Vi ste vlast doduse nametnuta al treba odgovoriti na svakakve devijacije u politickom zivotu nasih kasaba i dilova i nerazumnih odluka od strane vladajuce politicke nametnute grupe.
Dodik samo pokazuje koliko je besmislen dejtonski sporazum i ovakvo trenutno uređenje države ,radiš sta hoćeš, a nikakvih sankcija niti državnog aparata niti suda da to riješi kao u normalnim državama. Država koja nema zakon za saobraćaj u kružnom toku... Šta dalje pričati.
Za Bosnjake je ova Nasa Stranka veca opasnost od samih chetnika i ustasha
Zar ga niste izabralinza koalicionog aprtnera Cudicko i Forticu mali ?? Zar niste rekli da se promijenio, da je proeuropski orijentisan. Mzoda i jeste, uvest ce manji entitet u EU prije FBIH. Sram da vas bude na ovim cirkisantskim saopstenjima.
Glupi Bošnje su sva svaoja pouzdanja bazirali na tzv MZ. Bošnju apsolutno nije briga šta je sa naouražanjem, gdje je ono smješteno u kakvim je uslovima, koliko čega imamo. Ma jok, Bošnjo misli da će mu Marfi i Satler čvati i braniti državu. Zato je Kurti nabavio od Turske: Barjaktare, topove, oklopnjake. Kurti nema pravo na vojsku ali je napravio - sve suprotno od nas.
gledaj oborenih pogleda ko na sahrani
evo ga izgubljeni u vremenu i prostoru se javljaju
njiva nikšić ovo je izjavio za FTV kad je nametnut na vlast : dodick i čović su spremni sarađivati, ako se pokaže da smo u krivu izvinit ćemo se i povući . trojkašima izdajnicima je bilo najvažnije da se dočepaju vlasti, u tome su im pomogli ova dva dušmana BiH i sad trojkaši ćute ili blago reaguju a o povlačenju nema govora,
Halo pilot!!! Kakvu cijenu? Shvati, nema RSa nakon ovoga kao entiteta. Ima drzava RS. Ili Republika BiH. Kako vam nije jasno da su ljudi upravo proglasili poništavanje mirovnig sporazuma i svoju nezavisnist?
Mrš...
Pozovite sad ambasade ane kad štitite lgbt
Kako komentarišeš ćutanje HDZ-a na izjavu Kordića, jel Forto mišu?!
Odjebite!!!