Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda ovaj dugokosi roker, veci bosnjak od usranog Bakira...
Ma to je samo navlakusa za glasove. A kad dobije glasove, onda kao i Tifa nakon sto potrosi pare pa ode u Beograd, tri prsta.
Protejarani su Hrvati iz Bosanske Posavine, Srednje Bosne, vise nas necete pipnuti u HZHB, mi smo vecina na svom teritorinu koliko god da nas ima! Bosnjaci ne mogu nista Srbima i RS pa svoje komplekse lijece nad Hrvatima, a to ste radili i za vrijeme rata u Srednjoj Bosni! Glumite nevinascad i pljujete po Srbima , a niste nista drugaciji nego i oni! Citam komentare kako treba očisti i pobiti sve u HZHB, toliko o miroljubljivim nevinim Bosnjacima!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako ova Nasa Stranka na izborima 2018-e dobije bar malo vecu podrsku,pomrsice racune SDA,HDZ,SNSD,SDP...Mislim da ce se udruziti u borbi protiv njih a ne boriti se izmedju sebe
@Muha9941 i Alijevu, kad ne možemo ništa Srbima čisti Hrvate
@Muha9941 ne pravi se lud
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav povratak? Smije li iko objaviti podatke tog povratka i uspjeha,tj 'uspjeha'? Sredine ociscene nacionalno,sve stranke dovele,naselile,svoje biracko tijelo u 'svoje' sredine,nismo u ratu bili ovako ocisceni od 'onih drugih'..
Hrvati ako tako nastavite NESTAĆETE Sa ovih Prostora ima vas 10% i Kurčite se
Bošnjaci ako ovako nastavite BiH će se raspasti upravo zbog vas. Kao što je se Jugoslavija raspala upravo zbog Srba
Dok se narod ne osvijesti i nepocne glasati za gradjanski blok, bice nam napredak slijedecih 25g ko sto je bio ovih 25g
Ne može se uvoditi izborna jedinica za jednu stranku, to nigdje u svijetu ne postoji. To što Čović mrzi Hrvate koji nisu nacisti ne daje mu pravo da ih diskriminira.
Ahammm pa Bakir, Lijanović i ostali su spojili pakt 2010 sa HSP-om strankom koja u svom uredu drži bistu Ante Pavelića!
Hrvati traže treći entitet tako da ga nikad ne dobiju. Taj njihov zahtjev zapravo je najefikasnije sredstvo političkog pritiska.Sa svojih nepunih 15% od ukupne populacije u BiH, oni faktički kontrolišu čitavu zemlju. Ko imalo prati ili učestvuje u privrednim tokovima u BiH zna da su Hrvati suvereni gospodari finansija ove zemlje. Kako u formalnom, tako i u suštinskom smislu.
Hrvati u BiH su konstutivni narod, ako ti se to en sviđa, ako želiš da BiH bude država samo Bošnjaka onda se lijepo BiH raspadne i kraj. Jugoslavija se raspala zbog Srba, BiH će zbog Bošnjaka i kraj. Financije pripadaju HDZ iz jednog jedinog razlog zbog toga što SDA želi susdstvo, upravu i kontrolu medija. Adko Hrvati dobiju sudstvo i upravu eto onda SDA financije
dok god postoji SDA Bosna i Bosnjaci ce nestajati za 26 nestalo je 70 % Bosne i 50 % Bosnjaka i Bosanaca takom brzinom se ni Indijanci nisu topili ...niko se u istoriji covjecanstva nije tako brzo topio, kopnio nestajao ...kao Bosnjaci odnosno Bosanci . tiho i sigurno. uz katastrofalnu. ponizavajcu, beskicmenu bezvizionu , puzajcu, pogresnu , dodvornicku politiku. Politiku SDA stranke koja puni svoje dzepove parama a druge drzave i narode puni bosanskom teritorijom.
svaka čast!
Svaka cast, ovi jedini izgleda kontriraju ovim uhljebljenim kriminalcima da rovare i rade sta hoce preko 20 godina
Kod ovih se nezna ko je ko puno pedera puno lezbaca puno pedofila i puno onih koima smeta sto su bosnjaci pa mjenjaju licna imena i daju sebi vlaska naka...ccccccc....
'''.... jer je referendumsko pitanje obećavalo ne samo nezavisnu i suverenu nego i građansku BiH i to mora da poštuju svi.... ' Velis suverenu jel ? A neces da najuris 3 stranca iz ustavnog suda..to ti ne odgovara ali hoces ''gradjansku'' drzavu ..nece da moze rokeru, nije ti ovo svedski astal.Ionako cemo brzo da se razidjemo pa pravi drzavu kako ti volja na 6%
pocuclaj ga kojovicu. svi za gradjansku opciju, a kad je u Mostar u pitanju gdje moshnje nisu vecina, e tad moze podjela po etnickom principu.
da se razumijemo...ni hdz-u ni sda ne odgovara bilo kakvo novo uredjenje..ovako im je lakse drzati ovce na okupu prosipajuci narodu maglu
Bravo Naša stranka! Ovi šupci nacionalisti imaju potporu Ustavnog suda koji je pristao na fašističke principe da svaki narod bira svog vođu. Ustavni sud treba hitno ukinuti jer je podlegao fašističkim principima Bože Ljubića i ostalih ustaša iz HDZa.
možes samo kmecati na Klixu
Protejarani su Hrvati iz Bosanske Posavine, Srednje Bosne, vise nas necete pipnuti u HZHB, mi smo vecina na svom teritorinu koliko god da nas ima! Bosnjaci ne mogu nista Srbima i RS pa svoje komplekse lijece nad Hrvatima, a to ste radili i za vrijeme rata u Srednjoj Bosni! Glumite nevinascad , a niste nista drugaciji nego i Srbi! Citam komentare kako treba očisti i pobiti sve u HZHB, toliko o miroljubljivim nevinim Bosnjacima!
@volvo nismo vece od vas, komplekse koje su vam nabili Srbi lijecite nad Hrvatima
ustaj druze tito ovi se tvoji opet bune