Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto predlagati nešto za šta unaprijed znaš da drugi neće prihvatiti! Zato što su našisti ublehaši
kao stranka moras zastupati neku ideologiju. Ljevicari u njemackoj u svom statutu imaju reformisanje EU i NATO-a, iako znaju da do toga nece nikad doci.
Zasto unaprijed odustati?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
cisto da se zna, ovo je varijacija aprilskog paketa iz 2006. godine koji su oborili haris silajdzic i bozo ljubic, a hdz, sda, snsd su prihvatili. nije ovo nerealno ni malo, problem je sto su apetiti nekih aktera u medjuvremenu porasli.
Ateisti iz Naše Stranke vječna vam slava i hvala za vaš prijedlog, koji ce biti odbačen bez popa i hodže uz zvuk trube.
Baš su, nekako... realni prijedlozi...
OK, treba poceti od necega. A ukidanje troglave azdaje bi mi uljepsalo ne dan nego godinu!
Kozmeticke promjne.Strah od stvarnih promjena.Nije se uslo u stvarnu problematiku.Glomazna skupa ne funkcionalna admiinistracija stranackih Uhljeba ,ostje netaknuta.Ovdje su potrebne korjenite promjne.Ako nema Predsjednistva ,Jedan predsjednik ,Jedna Vlada .Ova zemlja nema Vlade.Zato ima 14. Lokalnih Vlada; 300 Monistrastava 14 Skupstina, Stotine Agenacija. ovo bi bile promjene, bez straha kakulacija.A ne nikakve Kozmeticke, koje ne diraju u intres partija pojedinaca vlastodrzaca.-
Pa za ovo se SDP bori otkad postoji i kad osvojio vlast ni tada nije mogao ovo usvojiti ... Koji ste vi ublehaši sakupljate jefitine političke poene ...
Najbolje je da ukinete državu
MA SVE TREBA POUKIDATI,ENO NOVI PAVILJON U ZENICKOM ZATVORU 3 MIL.KOSTO NASIH PARA,REVOLUCIJA U SVI U ZATVORE
Na terenu ste se pokazali u Mostaru. Acta non verba.
E pa neće da može jer mi koji mrzimo bh a to su svi Hrvati i Srbi moramo imati način da pokažemo koliko nam je bh nebitna. Zato džaba krečite nema izmjene Daytona ,a ako želite onda može i treći entitet.
Možda kad naša stranka bude imala u manjem BH entitetu 50% glasača tog entiteta.
ukidanjem doma naroda,prava stvar,,usteda para i nema ispiranja mozga narodu,,
Da pitam ove botove iz NS. Kako mislite da ukinete troclano predsjednistvo kad vam koalicioni partner NIP, trazi cetiri clana predsjednisva i da se moze glasati samo za svoga. Trenutno trazite s njima zajednickog kandidata za clana predsjednistva. Znate li vi sta hocete. Pusti parole . I s kim cete. Odgovorite, lajkanjemi nije bitno.
Neozbiljni ljudi. Kindergarten
Bez stava NiP a , šuplja priča kolege sabura
aha, gledat ćete muslimaniju, malo sutra