Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što su mene odabrali kad i drugi kradu??? Da nije tragično i tužno bilo bi smiješno. Isto ko kad uhvatiš nekoga u prepisivanju a on kaže "Pa svi prepisuju". Stvarno nam nema spasa, u kakvom smo mi moralnom anusu.
Tragično je što mi seljaci više volimo prohu nego bijeli hljeb
JEEBEM JA MAMU I TEBI I MASICU, I SVIMA......DA BOG DA VAM DJECI ZA KEMOTERAPIJE TREBALO............
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Podnesite protiv svih koji su imali takve naknade
Pa nemoj tako. Čovjek se godinama pitao otkud mu 600 maraka više svaki mjesec.
kako rece kaplan, bolje im je da su podnijeli inicijativu za promjenu zakona ili uredbe o naknadama ako zele nesto promijeniti....ovako udaraju na nekog pojedinca,a drugi ce i dalje primati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EVO JOS JEDAN ,, BISER,, I ,, HINJALUK,, OVOG KLEMPE, GRATZ-A, I KAZE CIM SMO VIDJELI KRIMINAL OD STRANE KAPLANA MI SMO TO PRIJAVILI I SVAKI CE MO PRIJAVITI. KAO PRVO NEKA ODMAH SEBE TJ. SVOJ KRIMINAL PRIJAVE. A NIJE VALJDA DA PORED SVAKODNEVNOG KRIMINALA , PLJACKE , KOJI SE DESAVA NA OCIGLED SVIH NAS A POGOTOVO NJIH I SVIH ONIH LOPOVA U KANTONU , ONI NADJU JEDNOG KAPLANA, MA KOJI JE U KRAJNJEM SLUCAJU SITNA RIBA I MINIJATURA U SVOM OVOM KRIMINALU, ... OSIM AKO NIJE NESTO U POZADINI OVOG SVEGA. MOZDA I TO STO IH JE SDA, ODJEBALA, PA NEMOGU PO BAKIRU , JER JE ,, PREJAK,, PA HAJMO PO SLABIJIM. MISLIM DA STE UZEI ZALOGAJ KOJI NE MOZETE PROGUTATI. BACILI STE BUMERANG, A ON SE UVIJEK VRACA. TOLIKO.
A , DA , ..GLEDAJUCI VECERAS , FTV I ONOG KLEMPAVOG GRATZ-A, ..AMA , NEKAKO MI JE IZGLEDO ,, NAPUSENO,, .. SAV JE BIO NEKAKAV SMUSEN, ISTRZAN, IZVITOPEREN, BAS KAO DA JE ,, DOPINGOVAN,, .. A SLUSAJUCI NEKE AFERIME O TOJ ,, NJIHOVOJ STRANCI,, SVE JE MOGUCE. TOLIKO.
KOJI ,, LICEMJERI,, I OLOS, , OVI IZ ,, NJIHOVE STRANKE,, . PO KO ZNA KOJI PUT ZELE SE NA ,, HINJSKI,, NACIN UVUCI RAJI U ,, PAKSU,, .JADOVI , GLUME POSTENJE, A ISTI ONAJ ,, KLEMPO,, GRATZ, JE MIJENJAO VJERSLO OPREDJELJENJE , SAMO RADI FOTELJE A S TIM I NOVACA, TAKO ISTO I ONAJ PEDER KOJOVIC , DO NEDAVNO JE PRIMAO NOVCANU DOBIT I U KANTONU I U DRZ. PARLAM. DOK GA NISU PROZVALI, PA NIJE ZBOG TOGA ODGOVARAO KRIVICNO , A NITI JE VRACAO NOVAC. A DA NE GOVORIM O ONOJ ,, KOBILI,, SABINI, IZ NJIHOVE STRANKE , KOJS JE BILS BOSNJAKINJA, 2012G, A SAD JE PROMIJENILA VJERU, SAMO RADI FOTELJE I NOVCANE DOBITI, A ZNAMO KAKO SE TAKVI ZA NOVAC ,, NAZIVAJU,, NARO. ZARGONOM. OVO LICEMJERSTVO IZ ,, NJIHOVE STRANKE,, PRELAZI SVE GRANICE, I OVO JE POSTALO TAKO MIZERNO I ODVRATNO , BAS KAO STO JE I SAMA TA ODVRATNA STRANKA. OVA STRANKA , KAO BIVA, PREDSTAVLJA NESTA URBANO, ...MA HAJDE... DJETE SAM OVOG GRADA I I MNOGI .. MNOGI .. KOJE ZNAM DIJELI MOJE MISLJENJE DA JE OVA STRANKA ,PROMASAJ I DNO-DNA TOLIKO.
...gnjida parazitska...
Dao novac u humanitarne svrhe? Hahahhaahahhaa
E kad cete vi docekati da budete ministri s ovakvim komentarima....nikad zavucite su u misije repe misevi bijedniiii....
A jeste jadni, da jadnniji ne mozete biti....
Pa dobro jesmo li mi tolike ovce da nas i ovakvi šišaju....oooo boze...pa de ga munjom jednom preko labrnje opali...!
Eno ga ko Brankovic sve je po zakonu hehe ma jad jadni fuj kako ga nije sramota
Ha ha ha... ovi iz SDA su vic ljudi... ono sto nam je danas realnost u nadrealistima bi bila super sprdancija...
Otkad je stupio na političku scenu kod nas, ovaj lik me iritira, što samom pojavom, što načinom na koji priča i kako ispušta one "frflj" zvukove dok govori. Fuj!
Pa takvim kao sto si ti neobrazovan i zaostao, smetaju uspjesni ljudi....
SALMIR KAPLAN MOMENTALNU NEOPOZIVU OSTAVKU TRAŽI OVAJ NAROD ZBOG GODINAMA SVJESNOG PODKRADANJA OVE DRŽAVE I BIJEDNOG JOJ NARODA. MOMENTALNU OSTAVKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jao izjave, svi kradu pa eto i ja sam, sto mene prozivate??? Nisam htio uplatiti novac u budžet, kako ne bi bio uplaćen nekome ko to "s moralnog aspekta ne zaslužuje". Pa koji moj mi uplaćujemo u budžet????? Daj da i mi prestanemo uplaćivati jer sa moralnog aspekta ne zaslužujete ni 1 KM. I vrhunac je tuđi novac u platiti u humanitarne svrhe, jao humanitaraca. Narod je glasao za ove i u novoj 2015 mu želim sve najgore što postoji. FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
POGLEDAJTE PROFIL GOSPODINA KAPLANA, NA OVOJ GORE SLICI. KAKO ME PODSJEĆA NA .........................TIPIČNI DOKAZ DA JE......................................
Kakvo licemjerje prosipaš Kaplane? Koja si ti gnjida? Pa zar te nije stid pominjati "političke poene"? Naravno da će svaki pojedanc i stranka, koja stane u kraj vašem lopovluku, prikupiti političke poene. Takvi nam i trebaju, oni koji nemaju oraha u džepu, pa vas kriminalce mogu tužiti. Ti umjesto da si se izvinio javnosti, krao si njihov novac, ti napadaš one koje žele pravdu za nas! Srami se, ako ti uopće i poznaješ taj osjećaj. Neka su te tužili, megalomane nezasiti. Treba ti oduzeti pokradeno i još te zatvorom kazniti zbog pronevjere. Ali ne, ti i dalje obnašaš posao ministra! Kako te nije sram naroda. Trebao si podnijeti ostavku. U razvijenim zemljama ministri za sitnice ili neke manje nepravilnosti, daju ostavke. SVE VAS TREBA POHAPSITI I ODUZETI NEZAKONITO STEČENU IMOVINU!