Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa covjek i ne dolazi u Sarajevo nego u Banja Luku
Ovo su fasisti. Zasto da se stidimo nazvat ovakve pravim imenom? Onaj ko podrzava Dodika on je fasist i tacka. To je agenda koje se ne smijemo bojat izrazit.
Banja Luka je bosanski grad u kome ima džamija, a Sarajevo je glavni grad oba entiteta tako da podržavam prijedlog NS-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahhahahaha ne znate vi koliko političara u Evropi zapravo misli ono što samo Orban sme da kaže!
Nazalost
"Ukoliko ksenofobne i rasističke ideologije postaju osnova na kojoj se temelje politike ujedinjene Evrope ili njenih članica, onda nas to vraća u neka ne tako davna vremena naše prošlosti kada se evropsko jedinstvo pokušavalo izgraditi na sličnim fašističkim, nacističkim, nasilnim i genocidnim ideologijama koje su dovele do Holokausta i drugih strašnih zločina."
Bravo za Našu Stranku bojkot Naciste mutanta iz Komunizma u Nacizam
Mongol brani Europu od Domicilnog starog bjelog stanovništva
Slazem se s njim. Turska, BiH, Albanija i Kosovo nece nikad uci u EU. Sta mislite zasto? Evo, zasto Tursku nisu primili u EU? Davno su ispunili sve uslove i napredniji su od mnogih evropskih drzava. Pomirite se s tim i trazite drzavljanstvo bilo koje druge drzave ako hocete u Evropu.
Po tebi Katolici Ortodoksi Protestanti Jevreji mogu a Muslimani ne mogu pa negledaju EU kroz vjere to ti je Sistem Demokratija nije Orban mutant iz Komuniste u teškog Nacistu a i ti mi razmišljaš Nacistički
Moj ti nemoj bit fašista pa u Bosni živi 250 Hrvata 900hil Srba i 1 7hilj Bošnjaka nisu u Bosni sve Muslimani a i da su odalle Islamofobija u EU
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!!
PERSONA NON GRATA !
Treba ga pitati zna li koliko ima muslimana u drugim europskim zemljama :)
Ne treba zabraniti, samo ga dočekati crtežima, recimo kako ga Orban puši Putinu ili kako ga prima od konja i znaće šta mu govorimo.
Orbanu,Milanovicu,Vucicu,Covicu,Dodiku,Izedbegovicu hladno treba zabranit ulazak u BiH jer su rusitelji mira u Bosni i Hercegovini
Eto navalio da dođe
ovim Bošnjama ćim neko ne igra kako oni misle persona non grata,pa dokle majku mu!?!?!?
A treba li zabraniti Izetbegovicu je.o li vam onu majku usta, koji dopusta da se u centru Sarajeva, na Dolac Malti danas otvara TV Una, ciji je tuti di kapo Igor Dodik. Bosnj.cki narod je narod bez kicme i karaktera. Livade se fatajte i Bakira, Malinara i Asima kad ne znate bolje.
hahah smjesno. ne mogu cetnicima zabraniti lumpovanje u visegradu i foci da ovom zabrane ulazak. stvarno su smjesni.
Pa to sto je on rekao javno, misli 80% EU drzava. Mi smo vecinski muslimanska zemlja i hriscani nam nikada neće dati dozvolu za priključenje u EU. Nama je jedini izlaz iz slijepe ulice osnivanje neke Balkanske Unije + Turska koja takode tezi prema EU al nikada neće biti prihvaćena iz istog razloga. Znaci onaj otvoreni Balkan sto vucic predlaze je rijesenje...
To je ta ljevica za koju smo glasali. Umjesto da se suoči sa fašistima argumentima ona ko krezze po Klixu - 'treba' zabraniti dolazak. Ko će? Nek dođe gnjida, stopiće se sa smogom ionako.
Potpisujem. Rijetko se salzem sa NS, ali ovo potpisujem.