Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Formirali bi da je sa SNSD-om i HDZ-om bagro.
Ovo je beogradska ispostava u BiH
A hocete sa NiPom koji su kadrovi SDA, kome vi bacate price
Bravo! Pokažite svoj licemjerni raskoš i lažni "nećemo sa crnolistašima" princip!
Među nama nema ni političkih ni ideoloških ni svjetonazornih ni bilo kakvih interesnih poveznica", navode iz Naše stranke. A koje su vam poveznice sa HDZ i SNSD pa sa njim hošete u vlast.
Taman su priznali u kom smjeru idu!!! A glupi bosnjo neka glasa za ove sto ga primaju u dupe! Kazu da nisu za politiku SDA i to je ok, ali samim tim priznaju i da podrzavaju politike HDZ i SNSD , a to je unistenje Bosne i Hercegovine!
Da je srece nijedna stranka koja voli drzavu BiH, nebi sa vama nista imala. Vi ste izdajnicka stranka u sluzbi hrvatske i srbije. Sjecamo se onog Falafara i pokusaja podmetanja Zeljku Komsicu, Boske Cavara Irme Barajlija i predavanje gradonacelnika HDZ-u, vaseg palamudhisanja da necete sa nacionalnim strankama, a potrcali u Banja Luku ilizali zadnjicu Dodiku itd
Svaka čast SevlidKing
Anam Njihova stranka, projekt osmišljen u Beogradu od strane SANU.
Novalic povecao penzije, a nije minimalne plate. Sta mislis ko treba da puni budzete, penzioneri?? A prica o borcima i izdajnicima dokle ba vise? Veci je patriotizam kupovati tramvaje i praviti sine nego imat puna usta Bosne a samo krasti i unistavati, “braniti” noorod i drzat ih u PTSP-u 30 godina, status quo dok oni kradu. Sta je ba s vama?! Urazumite se!
OK komentar, gradjanski nastrojena Nasa stranka kakva god da je nema apsolutno nista zajednicko sa SDA. Ali, sta to ima zajednicko Nip i Nasa stranka, pa i Nip i SDP. Iskreno ocekivao sam vise od Nase stranke, ovo je licemjeran komentar.
Zato su vam Dodik i Čović promjenili stav prema BiH majku vam kvinslišku
Zato su vam Dodik i Čović promjenili stav prema BiH majku vam kvinslišku
Naša Stranka je svojevremeno dobila na upravljanje Bosanski Petrovac i tamo se pokazala ta topčiderska podvala tako što je direktno radila na tome da SNSD i velikosrpski elementi preuzmu i uhljebe sve u gradu. Nakon toga su tamo mahom propali. Isto su uradili gdje god su dobili priliku. Najobičnija peta kolona i podvala. U Sarajevu se PFSA posprdno naziva Fakultetom Naše Stranke zbog njihovih uhljeba.
Haha ... nemogu izdajnici sa patriotama
Stranka koja je Bosanski Petrovac predala SNSD-u priča o principima. Podvala i peta kolona. Crknite više i vi i vaši uhljebi sa Pravnog Fakulteta u Sarajevu.
Cuj ovih ublehasa i prevaranata, kazu “među nama nema ni političkih ni ideoloških ni svjetonazornih ni bilo kakvih interesnih poveznica". Znaci izmedju vas i Dodika i Covica ima mnogih interesnih ideoloskih i svjetonazornih poveznica jer ste s njima poletili u vlast?
Ako ste mogli sa HDZ-om i SNSD-om, možete i sa SDA
Oni samo aa hdz om i snsd om