Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strucnjak ne pametuj nego nadjite rjesenje kako da sprijecite parkiranje indijanaca od pocetka Safvet Bega Basagica, znaci od Šina do gore do Pošte. Papci se parkiraju od Konzuma, preko piljara, kombi stajalista pa sve gore do Poricanina. To vi rješite.
Lijepo zabranite bilo kakvo parkiranje, i zaustavljanje, kao sto rekoh na drugom postu, postavite policajce koji ce raditi svoj posao i koji su za to i placeni!
Hajde vi prvi napravite puno toga sto ste obecali gradjanima Opcine Centar pa krenite dalje. Puno pricate a malo toga znate uraditi…
Suzavati i onako suzenu ulicu nema efekta rampa bi onemogucila pješake da se krecu. Samo izmjestit autobusku stanicu na mjesto taksista i naravno stavit znak zabrane ili kameru na potezu konzum do mesare Hodzic. Te izmjestit Mup iz Poste u prostorije u Opstinu Stari Grad.
Saobraćaj je neregulisan u tom dijelu zbog bahatog ponašanja vozača uprkos zabrani parkiranja i stajanja, dok ni pješaci ne biraju gdje će prelaziti jer najvećim dijelom onemogućeno im je normalno kretanje zbog nepropisnog parkiranja. Rješenje je da se proširi trotoar u pravcu Baščarsije do Pošte te onemoguci parkiranje vozilima a omogući kretanje pješacima, dodatno da se napravi rampa za parking minibusa a ne da svaki dan neko blokira autobusko stajalište.
Zanimljivo misljenje a ocito je zaboravio da ima dio trotoara kod konzuma ali je to besplatni parking tri piljare na pola ulice iznesu gajbe i jos parkira se lik da lupi nesto i onda ljudi hodaju ulicom a o tome da ne gleda niko sa ne pricamo, i jos parkiraju auta na bus stajaliste i dosta pametnom da jednom samo oko 16h prodje sve ce mu biti receno
Rece covjek koji me zna mi gdje se nalazi Bascarsija. Konkretan problem su parkirana auta potez od Konzuma do mesare Hodzic. Rjesenje vrlo jednostavno izmjestanje taksista i na tom mjestu omogucit autobusko stajaliste. Postavit semafor da bi pjesaci normalno mogli proci na potezu Mesaram Mujanovic do sadasnjeg taxi standa pjesacki prelaz tu ne znaci nista posto niko ne staje kad zakoracite.
Kad ćete već jednom napraviti visespratnu garažu kod KCUS?
Uz duzno postovanje al tu pjesaci kodaju kao oce bez glave.
Naša stranka je naj bolji organitator gej paradi .
Ne treba ba nek gleda dje hoda