Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo kriminalka.
Jedva čekam da Alijin mali počne dijeliti po zenera a svjetini slina na usta
Boze sacuvaj dokle ide odanost HDZu da glasa sama protiv sebe
Borjana Kristo ne radi nista apsolutno nista, toliko bahata zena, osoba koja prima drzavni novac- platu za nerad i sijanje smutnje gdje stigne.
Ovoj Covke napise i kada ce u wc
To treba svesti na razinu manjine, kakva konstituivnost za 5%?, to nema pravo ni manjina da bude...nikada nece proci da oni koji beoje 69% stanovnistva imaju ista prava kao oni od 5%...mislim da se trebaju poklopiti po usima i sacuvati obo sto damas imaju..a imaju svakako previse
A jel Irma i Boska uskoro prelaze u adz?Ja sta napravise boze dragi.
Pa jastreb je to.Sta vise tu nije jqsno.Ucenici Tudjman.Jasna nam je njihova zelja.Al u curku.Kad sve saberes i oduzmes vidis da su zanemocali.Samo godinama stete svom puku.
hadezeovi lopovi
Za ove iz Naše stranke u Sarajevu glasa "fina gradska raja" kojima je kul da im šačica Hrvata bude na rukovodećim pozicijama u njihovom gradu jer je to, eto, znak tolerancije i multikulture. A onda ti isti hrvati kada se dohmaju pozicija (p)ostanu veći nacionalisti i od HDZ. Pa ni u SDA i SNSD nema većih gnjida od odabrane elite NS. Sve hinje i uhljepčari.
Fuksa matora
Ne znam ali ona mi je oduvijek bila yebozovna, milfara first class!
A ja vjecne funkcionerke kao Alma Čolo mlada snaga..Samo otisle da uberu dnevnicu i da guzica vidi puta o drzavnom trosku.Doprinos za 25 godina u politici je fobra imovinska kartica i seljacko sampouzdanje .
Ma """"nije ona takva""" daj ba šta vam je
Zašto bi žene bile 40%? Samo zato što su žene ili je bitnije da budu kvalitetni i sposobni kadrovi bez obzira na spol?
Najbolje da Dino Gavrilo,Čovicev dupelizac,zamoli Čovica da kaze Borjani da bude dobra prema vasoj Nasoj stranci😂😂😂
Koliko vidim ovaj portal služi vašim političarima da jedni drugima šalju poruke.
Ma najbolje je da se svi podijelimo, nek svako dobije po svoj komad zemlje i svi zadovoljni.
UZP agentura.