Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi nebitni ko lanjski snjeg!
Bilo bi dobro kako ne bi..
"Dodali su da ovo što radi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik niko ne bi tolerisao." Ne kontam!!! U cemu je fazon? Amerima svaka cast za ovu (kasnu) odluku, ali ne znam kakve veze njihova principijelnost ima sa NS ako oni te sankcije "ne priznaju". Pa oni su sa Dodikom jos uvijek u koaliciji i time nekako kazu da njih te sankcije zapravo ne interesiraju. Dakle, foliraju ili gradjane BiH, ili Amere. Ili i jedne i druge.
ove hulje se usuđuju uzimati patriote u usta...znamo da među vama ima agenata susjednih zemalja i ne računamo vas kao patriote nego izdajnike samo da znate!
Bilo bi dobro da preselite u Bl
Bilo bi dobro i da NS prestane promovirati pedere
Ovim još niko nije javio da su na vlasti.
Naša stranka o bh. patriotama? :D
A vi ste BH patriote???
Svaka Sankcija je Slaba isto ko NATO Udari na Cetnike.
Govorili :..neće s nacionalnim , hoće meritokratiju , neće stranačko zapošljavanje, neće lica s C.liste , ne daju 4 tog ba-ji, hoće UIO , mistra finansija , hoće Šmitovo trajno rješenje , novi je Do-do , ko dirne u državu s njima je završio (a dali štaku ba-ji na posljednjem sastanku) , svoje načelnike mijenjaju , a Milojka ni da pipnu , a čovjek protiv države radi li radiii
Pa vas ne provociraju. Vaši dosadašnji potezi su sve osim patriotski
Kratko mi nešto ovooo...priOp-ćenje..! Vi ste rekli , i ne bi bilo zgorega da to stalno ponavljate , da nećete glasati za min.finansija dok se proceduralno (zakonski) ne riješi situacion oko državnog udara ..Jeste li i dalje pri tomuuu..?
Kad nemas sta drugo raditi pa presipas iz supljeg u prazno!
Nemojte nas vi braniti... Mrs
Sankcije su ozbiljna stvar? Mora da se salite! Sta su te sankcije promijenile u RS pa i u Srbiji? Pogotovo ove americke! Koliko dugo je samo Dodik pod sankcijama i ne vidimo da to ima bilo kakvog uticaja. Sankcije sluze samo da se nama malo zamazu oci da vidimo kao da oni nesto rade. Mozda misle da bi narod u suprotnom krenuo u borbe i proteste. Ne znaju da je narod potpuno nezainteresovan i zalit ce se, ali nece nikad nista poduzeti. Svi kao zele bolje, ali da neko drugi vodi njihove bitke.
Čuj to vi iz NS BH patriote...!?