Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo neka drzavna kompanija neka trose svoj novac koji su zaradili.....Trose paraziti tudji novac, a svoj jos nisu ni poceli zaradjivat
Sabina Cudic. Pobjegulja, provela rat u Beogradu, vratila se u Bosnu prije samog osnivanja Njihove stranke u Rudom gdje su okorjeli chettniici. Vojvoda Kojovic, pobjegulja isto proveo rat u Uzicu. U Njihovoj stranci je najmanji broj Bosnjaka i samo su aktivni na podruciju gdje su vecina Bosnjaci. Njihova cilj je da opet ubijede Bosnjake da vole Srbe. Koji bi nas ponovo klali i pucali po nasoj djeci. RECITE NE NJIHOVOJ STRANCI, RECITE NE KOMUNIZMU, RECITE NE BRATSTVU I JEDINSTVU.
Sad ce to Brankovic sve po zakonu srediti... Narode moj, jesi gl00p....
""Svi su ko za narod"" a samo jedna od 150 stranaka se oglasila. MA NISTE TREBALI NI VI KAD JE BAL NEK' JE MASKEMBAL.
OVO STO RADI OVA POLTRONSKA BAGRA TJERA LJUDE IZ ZEMLJE..GLEDAJ TI SILE...PREUZELI NEBO I SAD ORGANIZOVASE ZA POLITICKU ELITU I NJIHOVE IGRACE TENDER...POSLUZISE VINO I KOCKU I TROSISE NARODNE PARE A LJUDI GLADNI...NEBOJE SE BOGA....
Moze covicev zet je direktor BHANSA valja smradove da pocasti
Ma brate ne umiju ovi nista. Nemaju iskustva Sarajevo im se otelo kontroli. Droga i kriminal u drasticnom porastu.Ali opet ne kontam kako su uspjeli osigurati paradu. Znaci kad se hoce i može se.
Tih 300 hiljada bi bio jedan lijep fond za zdravstvo da roditelji ne bi morali prodavati vlastite bubrege kako bi im se djeca lijecila.
Dole NS. Sramota za Sarajevo..
1500 pečenih janjaca.... 1500....
Tik tak, tik tak.
Zbog dezertera, izdajnika, pobjegulja i petokolonasa Kojovica, Cudicke, Masica i Magazinovica sad izbori da se ponove SDA bi osvojila dodatnih 15% u odnosu na zadnje izbore. Pa vidi narod da je ovim petokolonasima drzava na zadnjem mjestu. Radije ce je prepustiti na parcanje SNSDu i HDZu nego stati u njenu odbranu zajedno sa SDA. Ovi vandredni izbori po opcinama su cist dokaz da SDA ne mozete srusiti, i da je svojim lazima necete unistiti.
Pa znatel koliko kosta kavijar i renomirana pica, pa ipak je to elita bh drustva, nemogu oni sa 100 km rucat i pit, a valja tu malo i sa strane, neznam sto osudujete ljude nesmije se covjek malo ni opustit ni proveselit bas ste neki, ipak je trebalo samo 20 godina za ovako veliku stvar.
Prvenstveno grđani ove zemlje ponizavaju sami sebe, a kad ponizavas sam sebe zasto da te ne ponizavaju I drugi.
Hajmo ba kakve proteste organizovat
PausalForto je licemjer, mislio je da ga nece niko skontat, e ako skonta onda ce se vadit na proceduralnu gresku. Jel proceduralna greska i sto si dugo primao pausal u dva parlamenta, i opet se PRAVIO LUD? https://bnn.ba/vijesti/forto-nije-primjetio-da-je-mjesecima-primao-dva-pausala. Jel proceduralna greska sto je dvoje djece poginulo u krugu tvoje firme? https://www.klix.ba/amp/150531061 Jesil po istoj proceduri pobjego za vrijeme agresije i jasno rekao JA SE OVDJE VISE NE VRACAM. IZDAJNICI.
Ma mrss stoko iz Vase stranke
mi volimo da ga primamo, ah, ah, špric, špric.......neka ima wi fi i nargile i mi se ne sekiramo...... :(
Primate ga vi od Pedje vojvode,od Forte Pausala i Dine Sline Konakovica