Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovih 200.000 najbolje prodje klix sve stranke daju placene demante i obavjestenja sta i kako, samo ih je SDA uzela sada na iskustvo sto jest jest.
@sampion ostavke harkane!!!
SDA je dokazala patriotizam i stvorila je ovu drzavu. Odbranila od agresora. SDP i NS godinama palamude, nikad nista nisu pokazali, a uzeli su milione na platama, od cudicke cengica masica kojovica itd Evo MASIC je milion zaradio samo na plate u parlamentu u kojeg je vecinom ulazio preko kompenzacijske liste. Nek mi neko kaze kad je taj uhljeb sta uradio? Kojim se to zakonom moze pohvaliti? PARAZITI LOPOVSKI CIM IM LUDI NAROD DA SANSU ONI ZAVRSE KRADJAMA I ZATVORIMA
Neuspio pokušaj sanacije štete. Situacija je toliko očita da im je bolje bilo da su samo šutili. Ovako nastavljaju da vrijeđaju inteligenciju građana pokazujući da i dalje misle da smo mi ovce. Neće moći BAGRO
Šupljolozi. Prvi i zadnji mandat.
Ista govna sve, samo daj vlast. I onda za svoje poteze okrivite prethodne vlasti...
Kasno je sada kad ste proletili, lopovi jadni! Fuj forto, fuj nasa stranka, dole vlada!!!!!!
I ovi polako uce od SDA kako se legalno krade i bogati, nema ovdje napretka u ovom propalom drustvu
Vi Karadžićevi nasljednici iz #sda i njihovi derivati što dijelite moralne lekcije o famoznim #200.000 BAM #KS budžetskog novca za kulturu, da vas i javnost napomene, da ste od 1996 do danas pronevjerili 200 milijardi $ a ne 200.000 maraka na svim nivoima vlasti i tenderima!
Znate li vi da se za te pare moze haman jedan kiosk napraviti
Za razliku od SDA oni ispravljaju svoje greske :) Mislite da bi Zolj rekao dobro dacemo lovu negdje drugo? Hahahahahahha
Od kad je udruženje institucija, Peđa i kompanijo?! Lopovi!
e neces nego ces izabrati 40 startupa i grantovati ih sa po 5000KM, grantovati, hoce reci bespovratno dodijeliti... a te firme ce za uzvrat delegirati po jednu ideju (ko je ima) za Sarajevo Smart City... a tako se, klocevi, radi...
kad vam nije proslo da sebi date pare sad treba drugima podijeliti. .a vi cete sebi na drugi nacin ponovo uzeti..gdje su izvinjenja fortina jel opet n8je znao sta podpisuje..
Znaci cijela ujdurma o zakonitosti instituta i tih crnih 200.000.km. nikada do jutros kad se oglasio fahrudin, nije pala na ministra. Cilj je bila diskreditacija..ne znam, kojovica i forte, kompletne vlade, baba vange.. jedino ministar nikad nije bio upitan. Takvo nesto se desava jos samo u trecerazrednim komedijama.
U BiH, na vlasti svi postanu isti, samo što su se SDA, SNSD i HDZ lopovi najviše nakrali za posljednjih 30 godina!
Za 200.000.km. moze neka djecija pozorisna predstava da se napravi samo. Recimo vatromet za Skakinu olimpijadu je kostao vise. Muzeji sa 200.000.mogu samo rezije platiti. Sto znaci da nema kulture sa takvom sicom. Ministar je mozda dobar jedino sitnozuboj populaciji.
Kakva demagogija. Isto ko da nisu 200 hiljada pokusali ukrasti