Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj "mali zeleni", pa zar to nije prekrasno imati prijatelje i na drugim planetama.
naftaaaaaaa
pa nek ga pozovu na mobilni.ak ima ultru sigurno ce ga dobiti.ultra je zakoooooooooonnn!!!
Jebali mu etiopljani mater. Zar zbog nekakvog jebenog tehnoloskog razvoja treba da ostavimo milione djece da umiru od gladi!!!!
Ti,koji procitas moj kam,mozda si hodio do zvijezda.I vratio se,jer tami neima nista do ponovo ti sam.
Garant ga je neko gore iskljucio. Klik.
bravo Rambo
JEDNE NOCI PO PO' NOCI PIJAN SELOM HTJEDOH PROCI AL' SUSREO SAM, SUSREO SAM SUSREO SAM VANZEMALJCA I CIM SAM GA UGLEDAO ODMAH ME JE PREPOZNAO A KAD ME JE PREPOZNAO TADA MI JE OBJASNIO: "ZEMLJANE JARANE POZNANICE SA BAS-CARSIJE NEMOJ DA SE STRAH OD MENE PATIMO ZBOG ISTE ZENE." I CIM SAM GA SASLUSAO ODMAH SAM GA POSLUSAO ZASTO DA SE USTRUCAVAM IDEM MIRNO JA DA SPAVAM KADA ON SA PLANETE DRUGE PATI SAMNOM ZBOG ISTE TUGE KADA ON SA PLANETE DRUGE PATI SAMNOM ZBOG ZENE DRUGE
Ne znam zasto je isao i zasto trositi tolike pare pored silnih problema na zemlji. Sve u svemu, ko mu jebe mater.
Jadni Spirit... sam gore daleko...
a Buš oće ljude da šalje gore
MARS u picku materinu
Mujo kuje konje po Marsu.
nece Mars pasti kao Iraq...
Marsovci. JBGa, nedaju komadića stijene pa džaba.