Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo onaj Vukadin iz SDA , sto je bio na poligrafu da dokaze da ne radi protiv SDA i Efendica? Vijecnik u N.Gradu, Vijecnik u Gradskoj skupštini i zaposlenik Javne ustanove. A ti se Muzafere kupaj!
Pod hitno raspisati tender za poligrafe, ovo se otelo kontroli, ne moze jedan sve stici!
@Sindikatbotova Toni Vukadin je varalica samo takva .Napokon je u NiP nasao sebi ravne.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jel to zato sto su Konakovica prozvali pa sad da skrenete paznju s njega. Nije narod toliki blecak da zaboravi 5000000 sto je htio uzeti
Jeste
Molba KLIXu:Kako svi znamo, Automatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
Molba KLIXu: Komentator sa Nick-om Korisnik1000 je jedna stara, frustrirana i vjerovatno debela drobaraa ovdje medju nama komentatorima na Klix-u, sto uvijek "spavasama" i ona nikada jos niti jednu pozu u sexuu nije isprobala. Steta velika, postala je frustrirana i jadna. Korisnik1000 seex-pomagala, ali nijedno joj pomoci ne moze. Frigidnaa. Trebali bi joj mi komentatori i portal Klix pomoci da nadje kakvog bilo djuvegijuu i da ima dobru "beelegijuu", pa da se rijesi te velike frustracije.
tako to Huso Cesir i njegov nacelnik Semir rade,hoces jos dva sprata nije problem ti napravi sebi dva i nama jedan.
sarjevski nacelnici iz sda su narpavili urbicid nad sarajevom vjerujte mi sehidsko groblje bi oni proglasili gradjevinskim zemljistem za pare boze mi oprosti,pa sjetite se za ono ispred predsjednistva ajnadzic glatko slaga da je transferzala za ljude koji su dali dijelove tijela za ovu drzavu,njima nista nije svetooni djeci igralista i skolski pribor kradu,vidjeli ste dom u resniku sta su u stanju
Potrebno je potpuno zabraniti bilo kakvu stambenu gradnju na sirem gradskom podrucju. Grad ne cine samo stanovi, potrebno je jos dosta toga a steta nastala na ovaj nacin je nemjerljiva.
Ako mislite da budete koliko-toliko normalna stranka sa likovima pout T.Vukadina to vam sigurno nece uspijeti
Cuj molim te, problem zgrada sa 5 spratova i 20 stanova, a nije problem kad tibra i dijamant mijenjaju spratnost sa 6 na 15.
Za svaki propust dođe račun kad tad.
Skupio hažija Nipovce od zla oca i gore matere.
Ma sta rekoste. Poserem vam se na konakovica lopova
Jaro ovi iz NIP su skontali mandju kako zajebati poligraf pa se sad samo nude da ih ispituju :)
Joj samo se prepucavate, a preko nasih ledja. Sto se ne dogovorite da nam svima bude bolje umjesto da lajete jedni na druge i otimate se za fotelje!
Nacepilo iz SDA Dinu, zato sto je ovaj cepio Sebiju, iako joj je prije virio iz Rektuma. Eh sad Aerodinamicne glave i sa jedne i sa druge strane se takmice ko ce svom Predsjedniku dublje i jace uspet se u Rektum. Vukadinu dobro se zaletio i odrazio, sad nakon ovog texta jedva ceka da stane pred svog Predsjednika, da mu rijecima i pogledom uvazavanja kaze Bravo Vukadine, bit ce funkcija za tebe! A Vukadin ce se nemusto braniti, "ma nije to nista moj Predsjednice."
Slobodno pljujte po njemu i crnite ga, sto ga vise pljujete, njegov ugled kod Predsjednika raste, a time i mogucnost funkcije. Kako ce se samo osjecati ponosno dok ga Predsjednik bude gledao pogledom punim uvazavanja, medj' ostalim clanovima Partije. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem za sve ostalo je Clanska Partije.
Inače je problem ove države što ona počinje i završava u granicama Grada Sarajeva !! Pa toliko gradova i sela ni struju nemaju, al je vijest nelegalna gradnja u Novom Gradu !? Koliko god bio patriota i probosanski orijentiran, ovakve me stvari nekad ubijede da je Mile u pravu....