Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod i pravda = leglo zmija otrovnica
Te zmije ujedaju Bosnjake konstantno, dok ove druge postavljaju za Direktore javnih preduzeca u kantonu Sarajevo ...
NiP Stranka Ubleha iz SDA ili rezervni sastav SDA, smece od stranke ko i SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Narod i nepravda
Pa opet šuplja, radite nešto za ovaj narod a šuplju bacati svi znamo
Kifla-propo
Nip je potpuno nepravedan. Nipotizam. Genetičari i lažni experti.
NiP meni su super! Sda samo laju i olajavaju, i stranka i njihovi komentatori.
Narod i pravda=SDA satelit.
Evo i Konjaković se oglasio, to je ta uhljebska predodređenost!!
Sve ista govna, korupcija, uhljebljavanje, kradja...itd. Sve sami olosi.
Dosadni ste i vi i vas populizam ! Uradite Narod i nepravda nesto konkretno osim sto se laktate za usposljavanja i komisije.
Nemoze Srbiju niko amnestirati od onoga sto ona stvarno jeste i sto je ucinila....koliko god se prali
RS je vise izraz Srbijanske politike expanzije i za potrebe nj interesa a ne istinske potrebe BiH srba. Preko nje Srbija instalira entitet koji se u ime srpstva bori za drzavu Srbiju. Za gradjane RSa je kao neka vrsta savremenog geta pod vladavinom velikosrpske ideologije i oligarhije, najsiromasnija i nedemokratska. Ako ne uzivate u velikosrpskoj ideoloskoj ublehi onda bjezite glavom bez obzira
Nije uspio pokušaj muslimana da uvuku Europu u sukob. Nadali su se da ce se prikloniti njima a da ce EZ očistiti teritorij Hercegovine i Bosne od Srba i Hrvata. Zato su i krenuli u rat. Rezultat: kontrola 30% teritorija. Na ostalih 70% se viju zastave Republike Srpske i Slobodne Republike Herceg Bosne
Srbija amnestirana,zahvaljujuci Bakiru Izetbegovicu i njegovoj izdajnickoj politici, zbog koje je propala revizija tuzbe protiv Srbije.
Možemo mi svi, kao što to pojedini i rade, glumiti da smo zadovoljni ovakvom presudom. To nije i nikada neće biti tačno. Tek kada se presudi genocid za, prvenstveno Prijedor, a onda i za Višegrad, Foču ... i kada se u potpunosti ponište rezultati genocida, a korijen zla bude sasječen u korijenu, možemo govoriti o djelimičnoj zadovoljštini. Sve dok ideolozi i inicijatori genocida ne budu debelo platili za svoje grijehe, pravde nema.
Dino ti i Ratko ste jedno te isto
Nije mi jasno, svi daju mišljenje o presudi iako ih nikoi ne pita niti je ikoga briga za njihovo mišljenje.