Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, da, slave novi Ustav države BiH prema kojem su ostali u BiH, ali i dobili administrativnu jedinicu, ima smisla, i jeste za slavlje to kod njih.
znaci nema spice u 5 u utorak ? extra
Dali će radni dan biti onima koji rade u većem BH entitetu
Šta ovi slave Dejton jel? Ne kontam
Slave Spasovdan
Bez Daytonskoga sporazuma ne bi bilo Republike Srpske. Ponašanje njihovih političara iz toga vremena je slično ponašanju njihovih političara danas, nisu ni mogli niti htjeli pregovarati, već je to radio stvarni boss, Slobodan Milošević.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valja njima u federaciju . Radni dan , kako neradni , 😅😅😅
Pa zar ne treba slaviti mir ?
Treba slaviti mir, naravno. Treba slaviti i 10.06.1999, dan kada je Srbija konačno pristala na mir na Kosovu i protiv NATO-a.
Jos jedan od razloga zasto mi nije jasno sto oni nece u Nato