Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo glup potez. Boriš se protiv nelegalne gradnje tako što nelegalno gradiš. Poštujem Balaševića ali zakoni se moraju poštovati. Sinane, diskredituješ sebe ovim potezom i izgledaš kao da si šeljan pažnje.
valjda postoje procedure kako se imenuju ulice, trgovi i slično, pa makar to bio i panonski smornar, idol mase. al' voli sirotinja publicitet, a jedino što zna je cirkus i mahalanje.
Da je koji nacionalista ili zlocinac to nebi smetalo.Politucki kurtoni stidite se ako u vama iole ima stida.
Inatiti se nije u redu. Postoje zakonske provedure da se sve lijepo ispoštuje i obilježi. U kaubojskom stilu ne ide... Đorđe Balašević je nadasve pjesnik i umjetniik i njemu on ima trajno kolektivno sjećanje scih generacija koje su ga projw svega poštovali i cijenili kao čovjeka i kao vrsnog i neponovljivog umjetnika... Mostovi i pločice koje izazivaju razdor i dižu tenzije njemu ne trebaju...
Tu ploču treba legalizovat i zdravo...Đole je zaslužio mnogo više...
i meni je bilo zao kad je umro Chuck Berry i sta sad.. trebo sam skupit par pajdasa izradit mesinganu plocicu i ganjat kakav most zgradu ulicu pa zalijepiti i onda ucjenjivati vlast. zahvatilo nas je kolektivno ludilo..sve puklo...svaka cast balasevicu al covjek se nije ni ohladio a vec se prevrce u grobu
Sramota. Seljaci su opet pobijedili. Regija nam se smije. Fujjjj.
Đorđe Balašević ostat ce upamcen kao najveci pjesnik sa ovih podrucija ikada. Pored toga sto je bio veliki pjesnik umjetnik, bio velili covjek. Koji nije razlikovao ljude po nacionalnosti. I zasto ne bi jedan mostic u gradu dobio ime po njemu.. ako to problem ili nesto lose..
Ovo postavljanje pločice i veza za balaševićem je glupost, ali zašto se SDA inspektor mora umiješati, zašto ne ostave te seljačine Tuzlu i tuzlake. uzeli ste nam radna mjesta, tjerate nas iz naselja gdje smo starosjedioci, po dzamijama postavljate svoje seljačka hodže.
šibe seto
"...moj Alicu..."
"...moj Alicu..."
Ako poštujete Balaševića, nemojte praviti cirkus oko ilegalnog postavljanja ploče. Odajte počast kako treba ili pustite pokojnog da počiva u miru!
DeFacto
TE ubice i psihopate su JOS uvjek TU!! Evo ih, neki su u godinama, a neki su i mladjahni..prenjelo se s koljena..tu na BAS ovu vijest! Kriju se nevjesto, ali osjeti se smrad! Sinane, podnesi zahtjev bice 1000% odobren! Neka si sa ovom vijescu RAZDRMAO nelegalnu gradnju i pricu oko toga!Svi ce se sjetiti tebe i ovog poteza! NEVJEROVATNO ali kao sto kazu 'Bog radi na cudesne nacine,,a ja bih rekao Djole nisi nas napustio:D jos uvijek ih prozivas :)) Ovo je Tuzla! Ovo je BiH!KO STE VI?!?!?!?!
pa valjda imaju neka pravila ... i za postavljanje i za uklanjanje... nije bitno ime mosta
Tako je. Ima da se postuje procedura. Nije to samo doci i zakucati tablu, pa postoje pravni akti za takve stvari. Sutra ce se neki de bil sjetit da ide mjenjat ime ulice kako mu pase
Mozda bi bolje bilo da je stajalo samo ono "panonskog mornara" bez naglaska na Djordja Balasevica.