Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta su radili ti posmatraci uopste, ako su bili tu 12 oktobra sta se imaju zaliti koji kuraac
Posmatrači posmatraju, i ne mogu se miješati predsjedniku biračkog odbora u posao, a to što su predsjednici neiskusni i što su tu preko štele, to je nešto drugo.. Iz posmatračkog iskustva govorim ;)
Imaju pravo na prigovor i da svaku nepravilnost zapisu, iz iskustva govorim :)))
Pobjednici su Stranka Demokratskog LETVANJA i Savez Nezavisnih Socijal LETVAČA!!!
sve po zakonu inace kako bi drugacije. strpljena narode.
Samo 19?
Ovdje je stvar što su nesposobni ljudi bili članovi biračkih mjesta i što su mnoge namještaljke bile. Uvijek se namješta da dobiju oni koji su već bili ili su na vlasti.
sad kad ponovo prebroje vlast uzima Lagundjija
Lopovska posla.
hahahha zato je fasisticko kriminalni snsd navalio da CIK objavi rezultate,nisu bas savrseno varali i krali galsove .
pola miliona partijskih poslušnika u državnim službama + krađa na sve moguće načine = obmana x prevara ....zar ima još neko ko vjeruje i izbore i demokraciju
Jedno pitanje za ove sa KLIX-a Zasto je cenzurisano komentarisanje tekstova u kojima se pominje tvorac islamske deklaracije i osoba zasluzna izmedju ostalog za podjelu BiH????????????????????
pa to znam zato i svako malo pomenuti velikan leti u vazduh
A zar su ostali ispravno prebrojani? Složilo se sve? :))))
Opet muljaža sa glasovima
ma sta me briga ,meni je bitno da je SAD-a pobjedila