Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam dede mi nista. Ali hajde dobro. Ovo reforma reda radi ili?
Evo i mi sto smo prosli ovu edukaciju ove kvazireforme nista ne kontam, niti nam je iko koga smo pitali znao objasniti
Sve dok Nam Direktore Skola.Postavlja Politika nama Nema.pomoci sve dok prvo idu Podobni a ne Sposobni mi smo u Kanalu
uvod u nestanak predmeta Bosanski jezik
Iskrene čestitke na ovako glupim reformama.
Pola nastavnog kadra vam je nepismeno! Kako takvi mogu učiti djecu bilo čemu! Vjeronauka ne treba da ima mjesto pod školskim krovom! Izmišljotinama je mjesto u vjerskim objektima!
Zabraniti sve škole, efekat u društvu je porazan.
Vidi se da je reforma kvalitetna i konkretna, obrazloženje stalo u jedan pasus članka.
Zašto je isti broj učitelja i nastavnika bio poslije rata kad je svaka škola imala npr 6 razred imao 4 odjeljenja po 30 djece to je oko 120 djece po jednoj godini i to je bilo super,ali danas isti broj učitelja a spali na jedno odjeljenje znaci samo 30 djece pohađa 6 razred,ukinuli su drugu smjenu,višak radnika 50%,nadležni svi šute.Zamolio bi Klix novinare da to istraže,jer pojedine škole zjape prazne i bespotrebno se troše novci poreskih obveznika,da se uhljebi obezbjede.
Ne kontam ovo u sklopu "Istraživanje i stvaralaštvo" ce uciti i vjeronauku itd..moje dijete ne ide na bajke za odrasle hoce mu sad proturati bajke kroz istrazivanje i stvaralaštvo....bajke za odrasle se trebaju slusati u objektima za pricanje bajki za odrasle a ne u skolama!
Pa valjda nesto kao etika. Ne mora tvoje dijete izucavati religiju, ali treba da zna da ona postoji… gdje se sudaraju religije, njihove slicnosti etc. Ako su drugi zadrti, nemoj ti biti ;)
Bravo
Prosto me strah ovih njihovih izmisljanja
Prvo Treba Da Naucis Nastavnike kako se Koristi racunar i da znaju Beknut Engleski a ne kao nrki Akademski Gradjani a ne znaju Kompjuter da upale
mi sve kao nešto prvi,pametujemo,kao pokušavamo nešto korisno.. ali izgleda jalovo ovo obrazovanje skroz.
Od one Hote samo je Gori Admir Katica kao Ministar Zena je samo.tu da radi kako joj stranka Naredi nit ima svoje misljenje nit ima svojih samostalni odluka
Tito mrtvi,makse da legnem