Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel sta reko kako je zadovoljan radovima na Peljeskom mostu 😂😂😂😂
@ProdajemKrmad Dok šuti,zadovoljan je!Iskreno se nafam da će ga svečano otvoriti!
@ProdajemKrmad Europa i Hrvatska trebaju uvesti vize ovim poludjelim islamističkim fanaticima iz fekalistana kao i njihovim podgzunim priljepcima. Napraviti ogradu visoku 6 metara oko njihovog rezervata i ne puštati da se miješaju sa civilizacijom
Komsic kao i SDA i njihove podguzne muve znaju samo kukati, zaliti se da ih diraju odrasli i traziti sadaku. Sluzbenom posjetom u UN nije predstavljao interese BiH vec interese SDA i ostalih Alijinih sljedbenika cime je nanjeo jos jednu bruku nasoj drzavi i pojacao razdor u njoj kao i sa susjedima.
Imas dvije opcije, ili ukazivati na utjecaj dvaju neprijateljskih strana, ili pušku u ruke. Šta treba, šutjeti? Budaletino ograničena, nisi svjestan sta rade Srbija i Hrvatska sa svojim radikalima na čelu.
Koji lik. To on iznosu stav Predsjedništav BiH?
Čuj napadi susjeda; ja mislio napadaju ga komšije u zgradi!
Počni nešto raditi a ne samo srati po drugima imali budučnosti u vašim govorima
...što Komšić nije osudio deklaraciju SDA koja govori o unitarnoj BiH ? PA KAKO BI BILO DA SE OSUDI UNITARNA HRVATSKA? NEKA HRVATSKA VRATI SRBIMA NJIHOVA PODRUČJA I NEKA DOZVOLE POSTOJANJE REP.SRP. KRAJINE :) NEKA DOZVOLE DA U HRVATSKOJ SRBI IMAJU STATUS KONSTITUTIVNOG NARODA...
@nekonstitutivna Zato što hočemo građansku a ne krkansku državu!
dok je bio u predsjedništvu 8 godina samo je pričao i pričao, ništa, ama baš ništa nije uradio, ondanje bio na pauzi od predsjedništva i nije ni pričao ni radio, a sad je opet u predsjedništvu i opet samo priča priče koje bošnjačke uši žele čuti, a to je da su svi Hrvati Ustaše i svi Srbi četnici! A bošnjacima paše ovakav političar jer podsvjesno predstavlja sviju njih, krščane koji su prešli na islam! hvala
Dragi Bošnjaci, Komšić je politička štetočina s kojom čitava BiH samo gubi vrijeme. Najlakše je samo opstruirati, ići u konflikte i svađati se. Od toga nema kruha. Komšić je ex-Jugoslaven, dijete miješanog braka i čovjek u miješanom braku i on kao etnički Bosanac predstavlja 2-5 % BiH.
@Balian Reče etalon za sidu.
Trećina jednog predsjednika pa mu netreba svaku riječ ni uzet za ozbiljno, samo svaku treću :)
bax212-KOZOJEBAC Dođi u Hrvatsku pa uslikaj negdje ustašu.Imaš kod sebe i četnika i terorista iz čitavog svijeta.Prema tome Krmak ne seri
@gooUser1569566507 On preferira svoje lokalne đihadiste.
Što se tiče susjeda-U Hrvatskoj rade tisuće bih muslimana -Nitko ih ne pita za porijeklo .Osobno imam i nekoliko prijatelja!Svi se čudimo što dolazi iz susjednih država .Valjda bi netko od nas to i primjetio.Osobito ja jer sam bio borac protiv uvezenih bradonja90-tih.Prema tome -ne seri te:)
@gooUser1569566507 Koli nam ih i kuda uveze?
urban_cyclist -Prema podatcima Hrvatskog dokumentacijskog centra Domovinskog rata u BiH blizu 15.000 Hrvata je bilo zatočeno u 331 logoru Armije BiH, 10 tisuća civila i 5.000 vojnika. U tim logorima su ubijene 623 osobe. Ovi podaci se rijetko spominju i zločinci nisu kažnjeni!
@gooUser1569566507 Ako je to istina bice procesovani ratni zlocinci kad za to dodje vrijeme, a to ne odlucujes ni ti ni ja ni Komsic, nego neko drugi. Osim ako HDZ nije nazvao 331 pretezno katolicko selo u BiH logorima, sto me ne bi iznenadilo.
Jadni mi sa ovakvim državnim predstavnicima. Jad i bjeda.
tako je predsjednice,ti se jedini boris za dobrobit BiH i svih njenih gradjana,koga libo racku sta ova glupaca Kobilinda govori .Jedva cekam kad ce novi izbori da glasamo u jos vecem broju mi svi gradjani BiH bez razlike na etnicku pripadnost.
Ovaj Komsic je budala na kvadrat ali njegova pojava i licnost su znak kakva bi to bosnjacka graddjanska drzava bila,nadju podobnog srbina i hrvata i to je za njih ravnopravnost i multiernicnost
mogu da mu promumlaju yaya malo, i to je sve. btw, opet ćemo da ga izaberemo!
Mogu ti ga p.... Zeljane... Zeljane...Zeljane