Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nano svaka ti čast, dokazala si da se nikada ne treba prestati boriti za nešto svoje! Allah te nagradio nano, možemo mnogo od tebe naučiti
To je Heroina Bosanska .. Jaca je i od svih bosnjackih politicara 💚💐🍀🌻
samo pravno sve ukinuti, kad tad ce sve doci na svoje🤔
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kraljica bosanska.
Nemas se ti kome zahvaljivati..ti si sama to prodeverala ,ja ne znam kako bi izdrzao'svaka ti cast na svemu nano Fato.
Sve uredu, svaka cast za borbu ali SDA izvuce nanu fatu ko dzokera kad se svadjaju sa Miletom. Hvataju se za tu crkvu ko da nista drugo nemaju. Go v nari su svi ti koji su ko fol na naninoj strani. Ja nanu licno znam i njene cerke svi su u americi i znam njihovo misljenje o ovome. To je sve supljak jedan veliki od podrske is SDA i bosnjackog korpusa a i dalje tvrdim da je mesdjid ako je na necijoj zemlji treba se pravnim putem ukloniti ako se vlasnik ne slaze a tako i tu famoznu crkvu.
pa sto svuda mora biti da je nana, zena se zove Fata, valjda gospodja Fata ili kako vec da se formulise ali nana, cemu , zasto ? Necija je nana ali nije joj to prefix kao gospodja .
Pazi nane sto su joj cviker naucili.
Nano pogledaj malo u svoje pretke,možda se i ti prekstiš i vratiš jedinoj pravoj Vjeri Kršćanskoj. Ili ćeš nastaviti stopama predaka koji su se prodali za šaku brašna
Neka se vrati svima oteto. Nadam se da ce se jednom vratiti protivpravna imovina koje su Titove komunjare otele bez saglasnosti vlasnika. Nije to tako daleko bilo.
Bravo nano Fato, svaka ti cast, nudili su joj srbogenocidassi milion km da pristane da se crkva ne uklanja, ali nana Fata je to sa gnusanjem odbila, jer joj je kako je kazala najvazniji obraz i cast njenog muza, djece i porodice i da nema novca kojim bi je mogli potkupiti da pristane da ostane crkva u njenom dvoristu, avliji i na njenoj zemlji. Cak je rekla i da je dzamija tu nelegalno sagradjena ona bi trazila da je izmjeste. Svaka cast, tako se brani, obraz, cast i dostojanstvo Bosnjaka.
Toooooo nano eto mene po muštuluk ,znate kako je treba za izaći,treba za djevojke,za računar,za IPHONE, za režije ...dadžbine,za vitre ..itd hahhahaha šalim se 👩
nanu za predsjednika 👌👌👌👌👌😋😋
Psihopata Bulevar na aparatima, priključili ga kazu cim je čuo vijest. Dodik će ga posjetiti u Trebinju, sletjeti će avionom na novi aerodrom.
KAKVA je historija Genocidne RS: 1.Ubijenih 11.541 Sarajlija (1601 dijete) 2.Genocid u Srebrenici (8372),Prijedoru (3791),Višegradu (3376), Foči,Kotor Varoši, Vlasenici, Brčkom,Bratuncu 3.Etničko čišćenje Bošnjaka u dijelu BiH kojeg su genocidni srbi uz pomoć genocida i zločina protiv čovječnosti okupirali 4.Hiljadama masovnih grobnica koje su u temelju i Genocidne RS 5.Genocidni srbi koji volite i poštujete Genocidnu RS da Bog da da docekate isto sto ste uradili Bosnjacima.
Ništa novo za Evropu što se tiče crkve.... Masonska odluka
Nanu FATU proglasiti HEROJEM !!! Što nije uradila cijela SDA na čelu sa Bakirom I. URADILA je nana Fata !!!
.....a ko je rekao da se mora srušiti crkva? Pa ona se komplet može izmjestiti pomoću kamiona......ha ja........ :(
Orlovic je srpsko prezime. Ili neko hoce da mi objasni nesto drugo? Da vas cujem naucnici. Koji ste vi to "drugi narod". Psovanje prihvatam kao vasu naviku. Laganje takodje. Hocu argumente. Bogoljub Saulic.