Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo zizi; Šta se ti javljaš Adria, čovječe tuđeg identiteta(talijanskog) . Ako ne osjećaš Bosnu svojom zemljom marš iz nje natrag, odakle su ti preci trbuhom za kruhom došli.
BRAVO GREGORIAN
Svaka cast Rafi! BOSNA4EVER!
Ma bravo Rafi:)... isti ovakav princip treba primjeniti i na institucije BIH... ne mozete se dogovoriti?? znaci ne radite posao za koji ste placeni??? onda nema plate!! Amerikanci su kraljevi!! @Adria Bolje i ameri kolonijalisti, nego nase \"dobre komsije\" i njihove sluge koje se zovu \"bosanskim srbima\" i \"bosanskim hrvatima\"... to je kao da postoje americki englezi, ili njemacki turci, ili austrijski cesi i sl... ko zna, mozda vam i oni budu platili pa se mozda budete zvali amerikancima?! prodane duse!! FUJ!!
Potrebne su samo ucestalije odluke ovog tipa :)
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nisam znala da i te ovlasti postoje.... a ni Lajchi izgleda nije znao :D
SVAKA CAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naivčine! A što mislite ko se i dosad pito? Glavni iz Slovačke ili sporedni iz USA? Nećemo mi ni dobit Visokog dok se ne dogovore ustavne...
Amerikanac sve je jasno! Za pohvalu
Ja mislim da nije nam potreban Visoki predstavnik.Mislim da nam je potreban jedan sposoban Visočki predstavnik,čovjek od struke, da proda ovu našu prvom ponuđaču koji ponudi da će poštovati ovo malo naroda što je ovdje ostalao a ne da se prema njima odnosi kao prema životinjama kao što to ovi sadašnji na vlasti rade.
svaka cast, vako treba i entitetskim zastupnicima i svima redom u administraciji
Ovo ima smisla samo ako poslanici uopste ne dobiju plate za date mjesece. Ako im se plate za spomenute mjesece isplate kasnije (kada izvrse ocekivano), znaci sa zakasnjenjem, onda je ovo nista drugo, nego ponovo mazanje ociju javnosti.
MUSLI se raduju svom GUVERNERU i obožavaju KOLONIZATORA, plješću mu ! TO SAMO MOGU Bosanski MUSLIMANI-KLINTONISTI.
Rafija za predsjednika!!!! Ustat pa rec Rafi Gregorian Udri po novčaniku
Ma, Amerikanac je to. Nije to prokleti Evropljanin. Da oni nama zele dobro, poslali bi Amera da nam ovdje bude visoki predstavnik