Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si sigurno neki fizički radnik ili SSS-ovac pa ti je bolje u dijaspori.
ma kakvo slikanje...pobjeg\'o bi mi al u k....
Registarske tablice su mu ZH 21 FB,ima polomljene farove i mota se na relaciji Vraca -Švrakino,tačnije ,zgrade na Vracama u ulici Mladih Musliamana.Vozi ga momak 30-tih godina,zalizan,sa malo bradive i po izgledu narkoman.
Brate javim ti ako ga vidim!A kad ga uhvatih razgulish ga nacisto i cao!Ne treba mu ni murija ni nista!
Auto je sigurno ukraden. A sto se tice dijaspore svugdje ima papaka isto kao i u Sarajevu. Kultura i ljepo ponasenje se nosi iz kuce.Bio il nebio iz dijaspore papak ostaje papak.
mrzim bezobrazne!!! a audi je vidjen danas oko 20 sati kod energoinvesta na stupu.. table ZH 21 FB. provjeri ako mozes.
Pametan ide gdje mu je bolje , a budala zivi gdje je naucio!!! Lijepa dijaspora , od 2004 sam vani
Ja nocas vidjeh ovog lika na skenderiji cccc Jos je tablicu nabacio
ko zna... mozda je covjek i ukrao auto pa je morao bjezati, ima nekakvu lopovsku facu
Papaka na svakom koraku.Ima ih i u BiH ,a Boga mi i vani da im se nezna broj.Nikad vise one ljepote i rahatluka,nazalost.
Hajde shofer javi se Adnanu ne budi kukavica. Mozda te pocera \"good karma\". Pre nekoliko godina ispratih na \"odmor\" porodicu na put za Balkan. Na aerodromskom parkingu slucajno \"ochechah\" jedan bmw-3. Na mom pikapu ni ogrebotine ali bmw malo ogreban. Ostavih svoje ime i tel. To veche nazove me neka zenska sa koreanskim akcentom. Nasli se u kaffe baru,da organizujemo popravku. Ja sam ponosan Balkanac sa visokim moralnim ubedjenjima ali nisam mogao odoleti njenoj \"sitnoj\" figuri i \"sitnom\" glasu. Kemija je bila obostrana i to veche se produzilo do sledeceg jutra. Ta dva mjeseca su bili za nas dva \"medena mjeseca\". Kada se zena vratila,prijatno je bila odusevljena jer sam \"liniju\" doterao. 20 \"pauni\" me Koreanka \"istopila\".Elem,plati Adnanu stetu,mozda te u bliskoj buduchnosti sreca potera.
dobro se snaso
hehe a ovaj lik sa slike me posjeti na onog pjevaca iz Tribun benda
ne bi reko da je dijasporac, prije lokalac, kojem je neko dovuko ovaj audi za 1000, 2000 da se fura, a posto nije registriran i nista, onda mu je mnogo lakse pobjeci sa mjesta nego ostat bez audija... al u svakom slucaju sretno...
a vidi se da je neki seljak na onoj slici na forumu kad je zumirano,nista drugo ocekivati od ovakve stoke