Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DODO!!!! SKLONI SE U STRANU DA PRODJEM!!!😂😂😂😂😂😂
Dodik je postavljen.Nije ispunio Obecanja.Vucic je Ucjenjen. M.Z..... ih upozorava da prelaze Granicu dozvoljenog.-
U čemu nama život prolazi, Bože dragi!!!!
ti i svi ostali bosanski srbi morate da razumijete da Vucica boli ona stvar, bitni ste za izbore i veliko srpsku propagandu. Dok Srbija ide prema EU i uzima ono sto moze, Mile ti nastavi pjevat pod i mlatit svou lafinu po napacenom narodu.
Laže!! Sve rade u strateški u dogovoru jedan sa drugim...
Kako u kom svojstvu? U svojstvu guvernera teritorije Bosne i Hercegovine, misionara među divljim plemenima koji zive u njoj. Živ nam bio guverneru!
DA SAM NOVINAR: Pitao bi Dodika: Da može samo on odlučiti i da se samo njega pita, kakva bi bila Bosna i Hercegovina, Kako bi on državu "ustrojio" i da je po volji njega i bosanskih srba koje predstavlja?
ko ti se nešto pitaš..
Cinjenica je da je Schmidt tu da provede Milosevicevu i Tudjmanovu politiku iz devedesetih godina koja nije prosla ratom a Njemac je tu da nametne zakone kako bi ovi to mirnim putem dobili. Rusija je osigurala Njemackoj plin preko novog sjevernog toka tako da Rusi drze monipol u Evropi tako da su samo Amerikanci ti koji mogu zsustaviti fasisticke ideologije na nasim prostorima.
Neko treba Dodi reći da je usamljen u svojim teorijama. Šteku Ronhila u džep, upaljač i na čuku, da razmisliš dobro.
Dokaz da si ti običan miš .
Ako nema miješanja u unutrašnje stvari BiH, onda nema ni nametanja odluka , pa i odluke o izmjeni izbornog zakona, hm... Ko li će ovdje popušiti već se nazire. Pokušaj da se udalje Srbi i Hrvati, a zbližavanje Bošnjaka i Srba možda.
Sačekaj konjino laktaška samo dok još Mutti dođe :) hahahah
Koja seoska lola. Vučić se bori da mu omogući 'častan povratak' u Predsjedništvo jer je uprsk'o i sada to treba nekako riješiti, a on i dalje glumata da je Macron ili Putin.
Pakuj se Dodo!
Visoki predstavnik Bosne i hercegovine a ide u srbiju na pregovore. Ima li tu logike?
Pregovore?? Ne bih rekao.
Pa što si ga pozvao da dođe u Bosnu, KONJINO JEDNA GLUPA?
😂😂😂prpa aaaa