Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braca po kriminalu, korupcijii nepotizmu. Samo je Bakir vise izagao Bosnjake nego Covic Hrvate
@IstinaSamoIstina Bakir ce ponovo izdati Bosnu i Bosnjake. Dogovara sa kamenjarski srbinom Draganom izmjenu izbornog zakona, po kome ce samo kamenjarski srbi birati svog clana predsjednistva, to jest u onim mjestima gdje su vecina. A to znaci siguran izbor kandidata HDZ-a.To dovodi do automatski neformalnog treceg entiteta.Ponovo ce Zivkovici izdati Bosnu, po ko zna koji put.
Sanjao sam nocas da vas nema
Da nema Bakira i SDA skim bi ovi pregovarali milion stranaka a nijedan ne smije da se javi svi čekaju šta ce Bakir da dogovori
Ma covic je boss😎 on i dodik trenutno vode najjaci klan na balkanu.
Opet Bakir mora skinit gaće....
e ti Čoviću nizašta te bog nije dao.što te pustiše sa Kupresa..
Vratiti statut sa 6 općina i centralnom zonom kao distiktom i ćao.
Bakir ce ponovo izdati Bosnu i Bosnjake. Dogovara sa kamenjarski srbinom Draganom izmjenu izbornog zakona, po kome ce samo kamenjarski srbi birati svog clana predsjednistva, to jest u onim mjestima gdje su vecina. A to znaci siguran izbor kandidata HDZ-a.To dovodi do automatski neformalnog treceg entiteta.Ponovo ce Zivkovici izdati Bosnu, po ko zna koji put.
Sve nam je jasno, oni tamo a mi vamo, nakupili se para pa neznaju sta ce sutra a ja moram da mislim kako struju platiti
Vama treba psihijatar a ne medjunarodna zajednica. Tokiko smijesno jer nemate rijesenje
Ima li vama plata bez međunarodne zajednice?
SDA i HDZ gonite se u milion ... Gonite se po milijardu puta jer ste uništili kako Mostar a tako i drzavu zajedno sa bratom vam Dodikom... I još jednom idite u neku ...
Hadžije su sebi podijelili rejone
Vazno je fotelju zadrzati pokrivajuci ledja jedan drugom. Sve ostalo je nebitno. Sta su konstruktivno ucinili za zemlju i gradjane od proslih izbora? Apsolutno nista!
Žile imo zeta Gligorija, a sad jutjubera🤣
haj žžžžž