Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je vama uvijek sa njima :) Iz supljeg u prazno i u krug :) Kad STE OVCE I BUDALE
nismo trebali odustat jer imamo manjak policajaca umjesto 3000 imamo 2600 a rs ima oko 3500
Ne budite naivni. Genocidni separatisti oprobavaju teren. FBiH treba uvesti rezervni sastav jer su iz manji entitet ima separatističke i genocidne tendencije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svi oni koji su se nadali da ce barem biti uhljebi u rezervi na aparatima...
neka se svako uhljebi ko ima priliku, kad mogu politicar 20 godina, zasto ne bi mogli ostali? samo sto ovi ostali opet riljaju, za razliku od njih..
Jebuckate nas i je3dni i drugi dabi izbjegli seljacku bunu.
Nema više ko da pušku nosi. Kako je rekao autor analize, Stevo Pucar, profesor na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci, samo u desetogodišnjem periodu, od 2006. kada je bilo 964.000 radno sposobnih stanovnika do 2017. kada je njihov broj pao na 838.000, RS je ostala bez 126.000 radno sposobnog stanovništva.
da imamo šumara pravog brkatog da kaše hajmo svi marš u šumu nije se lijepo mrškati
RS se sprda sa druga dva naroda. Sad uvode žandarmeriju a onda će i FBiH uvesti žandarmeriju. itd... Sve sumnjivo na ubijanje vremena. Nisu oni odustali od rezernog sastava jer je i Federacija najavila isto, nego zbog nedostatka novaca. Ko će te ljude finansirati? Ali to je GBiH i sama mogla izračunati i ne gubiti vrijeme na planove rezervnog sastava. baš svašta
Stisnuo ih Palmer i odmah druga priča. Da Bog da vas za sve ovako pritisnuli
Zaboravili ste traktorijadu?? Prijetite iz RS-a. Ovo je meni kao pripadniku bošnjačke populacije direktna prijetnja! Srbi izgubili Kosovo pa se sad nameračili da otmu RS. Neće moći! Ne znam koliko vam je drag život, al nama je draža smrt za ispravan cilj! Čuvajte se vi da ne izgubite Sandžak i Vojvodinu! A BiH ostaje cjelovita, multietnička zemlja svih naroda. Samo ove političare treba na giljotinu i da narod živi opušteno!
Oce li biti sad zandara..
Sučim se mi bakćemo.
E ja bih ga sad u FBiH namjerno uveo jer srpska gamad zna samo za snagu.
He sranja o čemu se priča narod nema šta jest, marš bosno za sva vremena, hebte se i vi i vaše zatezanje situacije, nabijem sve one koji misle da treba ovde ostat, nek im njihova djeca pate što su oni bili patriote
možemo li reagovati proaktivno a ne uvjek reaktivno.
FBiH mora uvesti jedinice za specijalna i antiteroristička dejstva i opremiti ih teškim naoružanjem, transporterima pa i tenkovima. Krmetnjak to ne može pratiti jer nema para. Vremenom onda uspostavljati sigurnosnu kontrolu nad BiH i u jednom danu sprovesti redarstvenu operaciju na cijeloj teritoriji BiH i završiti više s ovom pričom, a Dodika, Čovića & Co. zatvoriti.
Hamo Sve da i imate tehniku nema vam je ko opsluzivati jer su vam u policiji sve vanredno skolovani Zandarmerija a njeni oficiri vojna akademija
@Shiba Čim se dograbim sredstava, osnivam partiju i završavam sa vama.
Igra mačke i miša, hoce on hocu i ja, nece on, ma ne moram ni ja....
kad ce reciproscno sta oko besplatnog i kvalitetnog zdravstva, besplatnog skolovanja, zaposlenja, placa od 1000 € itd mamu li vam jebm lopovsku i rs i fbih i svima koji ih podrzavaju supci nakaradni
Sad ce FBiH zandare uvest,pa onda nece..pa...A narod odlazi li odlazi,Bogu plakat