Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova pokusava nas ubijedit u nesto sto ninona nevjeruje...
Da, TREBALO JE osuditi Hamas, u pravu ste. Možda i Vi da osudite IDF, pa da svi budemo LJUDI.
Protesti nisu bili vojne sadrzine da bi se prozivao Hamas ili IDF. Samo se trazi zastita djece i civila u ime razuma gospodjo Galit
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izraelac je već vlasnik Aluminija u Mostaru! Tako oni u svemu, malo po malo, korak po korak.
Joe Biden Cionist u srcu, Kralj Charles Cionist u Srcu, Boris Johnson Cionist u Srcu, Emanuel Macron Cionist u Srcu, Benjamin Natanjahu Cionist u srcu, Olaf Scholz, to su njihove rijeci i izjave! Cionisti su pagani i mrze bilo kakve vjere Islam i Krscanstvo ko god u Boga vjeruje taj mora umrijeti za to su se Cionisti zavjetovali vragu!
I mostarskog aerodroma, i finansijer zrinjskog i hdza....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najedi se govana kučko
Ko ti trese kavez hoces babanu ?
Evo ja osuđujem Hamas. To što su uradili je besmisleno i besprizorno. Ubili su, između ostalih, i porodicu koja je redovno slala pomoć u Gazu pomoću balona. Samo ta činjenica govori koliko je taj napad bio besmislen i pogrešan. Ali za taj čin koji su napravili pripadnici Hamasa ne treba da plaća cijenu cijeli Palestinski narod u Gazi. Osim toga, zločini i politika aparthejda koju konstantno sprovodi Izrael na okupiranoj teritoriji je također zločin protiv čovječnosti.
cio svjet je protiv vas budalo
Uvijek je za osudu ubitstvo civila, ali zar ovi ljudi zaista ne kontaju sta rade vec 75 godina i tko je na cijem teritoriju. Ovo je najveca sramota medjunarodne zajednice
Da bi osjetio sramotu treba imati principe i moral. "Međunarodna zajednica" nema ni jedno ni drugo
Kuju iu pm zatjerat!
i ovima su sarajlije pomogli u drugom svjetskom i krili jih od njemaca, hrvata i srba.
da nije cifutarka mogla bi bit chetnikusa
Pozivam ambasadoricu da organizuje proteste protiv Hamasa i skup podrške Izraelu. Mi smo demokratsko društvo, može se to.
Napusis nam se hite
Da podrzavam Hamas- vala ne podrzavam. Svako onaj ko ubija civile i puca nasumice na nevine ljude je terorista u mojim ocima. A sada samo zamijenite u gornjoj izjavi rijec “Hamas” sa rijecju “Izrael”. Ubijati nevinu djecicu…ccc…svu stoku koja podrzava ubijanje na obje strane govnenim parmakom treba izmlatit’. A vrijeme je daaavno bilo da Palestinci dobiju svoju drzavu- puna podrska.
a ja pitam,zašto niste na ulicama za veće plate,za smanjenje korupcije,za skidanje idiota koji nas je.u u zdrav mozak?Osuđujem svaki vid rata i stradanje nedužnih,ali bitni smo i sebi.
Baba ne rise bgt
A što ti ne osudiš svoje extremiste?
Noga iz Sarajeva, hebali ti majku Sejdic i Finci.