Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad zamislite…kakve se sve stvari neprijavljuju po ovim razlicitim klinikama.
u KPZ Zenica da i njega sada malo pregledaju, kakav mu je tunel
Kakva je ovo slika na desnoj strani, nekakav frizider???
Smeće ljudsko,nek ga je SRAM i STiD ako ga uopće IMA i njega i njegove porodice,nažalost puno je OVAKVIH nedostojnih koji su zasjeli na pozicije i misle da su nedodirljivi
Običan Qrton,odavno je zaslužio robiju.Takvi aferimi se za njime vuku još od Ratne bolnice u Zavidovićima.Dosta toga će se još otkriti o njemu samo da se kolo zakotrlja.
U nedostatku jake države, zakonodavne vlasti,pravosudja,etike,morala,ljutskosi,poštenja pravo je čudo da situacija nije još puno gora. Znam ja nas, hebo ti nas.
Šta kažu .STOP FEMICIDU,a pade jiš jedna ženska žrtva zbog bračnih nesuglasica.
Kilo naranje 4 i 25km da hoce rat
znaci prsima hahahahahah
Ovaj lik je stopostotni psihički bolesnik, ali ga se pokriva zbog političkih igara, love koju posjeduje i mafijaša koji ga štite. Ovog zločinca i manijaka treba u ludaru. On i Dženan Skelić su tu negdje sa dijagnozama, a sve fol veliki akademski radnici.
Ali najčudnije je da još nema Paravinja u komentarima koji njega opravdavaju kao inače kad su seksualna zlostavljanja u pitanju.
Kad se ovakav bakcil uvuče u sistem i sakrije kao vuk među jagnjiće među Majke koje se svim snagama bore za potomstvo, onda im slaže šanerske pričice. Pa da smo u srednjem vijeku ne bi prošlo. Sramota za Bosnu, za struku za ljudski rod. FUJ
Nisam ginekolog ali mogu pogledati :)
Jes kada se uscuje pogledaj
Jad od covjeka
Čast doktorima koji to zaslužuju, ali ginekolozi uglavnom postaju 3, 14čkopaćenici...
Jel ovo gmaz što se izjasnjava kao Hrvat? prvo to,al hebo to... Znate šta,pored toga što bih ga kastrirala, al bez sumnje,ne shvatam ni ove žene,evo najiskrenije. pa ne znam koliko da želiš dijete,kad se nađeš u takvoj situaciji -opaucis ga nogom preko zuba,ne mora ti nikad tad sredstva! Ma fuj!
Okruženi smo psihopatama, seksualno napaćenim poremećenim osobama, to možete primjetiti i na klixu u komentarima kad god je neka žena tema, slika žene na naslovnoj, uvijek će se naći odvratni komentari. Žao mi je što takve osobe imaju majke, sestre, kćerke i supruge, žao mi je tih žena. Liječite svoje poremećaje kod psihijatra, na vrijeme.
DODIK UPRAVO OBJAVIO NA TWITTERU: "Konaković mi je predlagao da 'k'o fol' uđemo u konflikt kako bi ojačao 'kod svojih'!"