Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobio je, šta hoće još? Više od 50.000 maraka za renoviranje Čovićevog kabineta. Kabinet hrvatskog člana Predsjedništva BiH također je prošle godine nabavljao stilski namještaj u vrijednosti od 20.900 KM bez PDV-a.
TREBA DRAGAN ČOVIČA PROGLASITI DOŽIVOTNIM ČLANOM PREDJSENDIŠTVA ISPRED KATOLIČKE MANJINE, ČAK I ONDA KAD IH BUDE U BIH UKUPNO TRI KATOLIKA, ONDA IZ HRVATSKE TREBA UVOZITI IH I POPUNJAVATI ZAGARANTOVANA MJESTA U ADMINISTRACIJI APARTHEID DAYTONSKE BIH! ISTO SA VLASIMA, DA SE DODIKA MILORADA PROGLASI DOŽIVOTNIM ČLANOM PREDJSENDIŠTVA ISPRED ORTODOKSNE MANJINE. DA IM SE OSIGURA 33,33% VLASTI, VETO, PA I TAD KAD BUDU UPLATILI 10% OD UKUPNOG U BIH, A NE KAO SAD 19%.
Sto je vise SDA-HDZ rastaljivanja, to je manje drzave Bosne i Hercegovibe. Drzava gdje cistavica Seada Palavric kao prvo radno mjesto dobije poziciju ustavnog sudije, to je jako, jako neozbiljna drzava
Ako je vec tako, onda hajmo do kraja: neka se sve pare u budzetu razdvoje na "srpske, bosnjacke i hrvatske", pa neka svaki predstavnik svog stada mesetari novcem svojih ovaca. Zatim, neka nam se ugrade nacionalni cipovi, pa kada bilo sta placamo, neka se PDV odmah razvrstava na nacionalne grupe. Hehehe, kako bi se Covic i Dodik brzo vratili "starom" izbornom zakonu. Ali, nema bistre glave da im mamicu hebe, to je problem
PRODJE LI OVO I PREDJU LI FAHRO, NERKO I BAKIR AND CO, IZBORNI PARLAMENTARNI PRAG, BOSNJACI DA IZVRSE KOLEKTIVNI HARAKIRI I DA OSTAVE KATOLICKOJ I ORTODOKSNOJ MANJINI BOSNU.
TITO TE GREBO, STA SU ONI SVE POTPISIVALI DA IH MEDJUNARODNI HOHSTOPLERI I APARTHEID MANJINE I AKO BROJCANE MANJINE, SAMARAJU GDJE GOD POZELE. SAMO U APARTHEID DAYTONSKOJ BIH I JUZNOJ AFRICI, MANJINE PREGLASAJU APSOLUTNU VECINU!
CLANOVI SDA/SBB/SDP, IZVRSITE KOLEKTIVNI HARAKIRI I SPASITE BOSNJAKE. DODUSE NI TO SAD NE BI POMOGLO.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bakir upravo izjavi da će garantovati Hrvati izbor hrvatskog člana predsjednuištva a da ostalo neće dobiti. E sad hjebo sve misterije svijeta kako će to El BAketu poći za rukom ??? Osim da se UKAZOM PREDJSENDIŠTVA BIH DRAGAN ČOVIČ NE PROGLASI DOŽIVOTNIM HRVATSKIM ČLANOM PREDJSENDIŠTVA, a da je to pravo prenosivo i za njegovog zakonskog nasljednika !! Druga je alternativa HR HB i ZNA SE pa onda BAkir i ne treba !
haj boni hrvati i vlasi idite na vase portale dzavo vas odnio svaki dan. a jos bolje kad bi iz BiH otisli zauvjek. vi bubate po portalu godinama a Bosna samo jaca za svaku godinu
Nebitno je hoće li doći do organiziranja države, moj predsjednik ove države kao Hrvata nije Čović nego Dodik!!!! Idemo Mile!!!!! Nadam se da će Mile pred zapadom potvrditi kako su Bošnje 2 puta birale Komšića, slagale nelegalne platforme i na kraju jedini odbijaju Ustavni Sud dok je Mile gospodin i humanitarac! HRVATIMA USKORO SVANUT ĆE SLOBODA DONIJET ĆE JE MILE VOJVODAAAAAAAAA
Bosnjaci..jos jedna medvedja usluga sto su nametnili kvazimuslimani nama Bosancima islamske vjeroispovjesti!!
Naravno da hoće, scenarijje već ranije dogovoren, a sve što radi SDA je predstava za narod.
Hoće , naravno. Glsaće i Bakirovi. Šta će?
Da li će visoki prestavnik Protektorata UN staviti veto na odluku Ustavnog suda ili će priznati da UN, MZ i NATO nemaju šta tražiti u BiH.
sto bi bilo ko staljao veto kad nece proci na parlamentu
@indoktrinator Sa otvaranjem šampanjca visoki predstavnik ukida sebi radno mjesto od 50.000 i daje do znanja svima da se ukida Protektorat.
ljudi su najviše ugroženi od naših nazovi političara koji stalno šuškaju ljude jedne na druge.
Ovi na PTPC o Spiricu i laznom izvjestaju OSE, stalno kazu naka OBA kad ono nece da kazu OSA😂😂😂
Sta vise reci izlazimo i ulazimo u krizu tako 25 godina svi se prave pametni a mladi narod ode.