Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod vam je jasno rekao svoje. Dzaba je sada krivicu prebacivati na lokalne organizacije. Krivica je na vrhu stranke. Prvo nista ne radite. Drugo udruzili ste se sa jednim od najvecih neprijatelja Bosnjaka, Fahrudinom Radoncicem, jer se i jedni i drugi bojite zatvora. Narod je to naravno prepoznao, a lazi po Dnevnom Avazu, faktoru i ostalim medijima koje kontrolisete vise ne pale.
ko još čita avaz, samo čitulje i konkursi , a nema više ni toga
Šta ti seljačino znaš ko je Radončić ?
Jb li vam majku lopovsku pa podijelili ste cijeli narod Bosne zajedno sa SNSD HDZ bagrom !
Bosna je davno podijeljena, vrijeme da se razilazimo
Neces to nikad docekati djikane ! Vrijeme je da protjetamo djikane !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
podjelite se pa se ugasite i da narod malo prodise....
Zelena💲kim 💩💩💩💩💩💩💩💩💩 je došao kraj i treba da se pusti voda 🚾 Još da ih se smijeni sa direktorskih pozicija, dosta je više njihovog zuluma. I poslije toga, gdje god da se pojave, treba im dati 👏 iza 👂👂, 👅👅👅👅👅
Ova govna SDA sto puca po svom narodu sve treba pohapsiti,i svima ce da SVANE.Ako su to jednom uradili i toerisali opet ce.Treba njih sve pohapsiti i imacemo mirnu Bosnu.Ima ko da vodi narod i bez njih.
najveći krivac Šemso Dedić a niko ga ne pominje
Krajiška, a pod kontrolom bezkičmenjaka iz Sarajeva? Protjerati SDA, SBB i SDP iz Unsko-sanskog kantona.
Dodjete nam Petrovac, Drvar, Glamoc i Grahovo.
Ovako se Komunisticka partija Jugoslavje 1974 podjelila na republicke komunisticke partije,i mic po mic dobijemo ovo sto imamo danas.Tako ce se i SDA podjeliti na regionalne SDA partije i propasti nacisto.
A SDA je za Krajišnike spas a ne SDA!
Demokratska akcija. Fuj. Jednoumlje. Ko digne glavu iz pijeska..pa bar nakratko, iz ovog, stranačkog, posebnog, al kamenčići su kamenčići... I tako to. Niko neće pobijediti nas.
Eh kad je kapalo MITO bili su dogovorni i složni !! :)))
Politika glavnih kriminalaca Sarajlića i Zukića i njima sličnih je srž problema svih općinskih kantonalnih i državnih kombinacija u SDA. Sasvim je normalno da bude PARALELNIH STRUKTURA I neovisnih kandidata kada je nepravda LOPOVLUK I VLASTITI INTERES osobina 'uspješnog' člana stranke...
KRAJINA JE BABINA
@Nemeisis possssrrro te babo
tebe tata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)