Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možemo se mi spustiti na nivo Švedske da nam političari tramvajem ili biciklim dolaze na posao. Pa šta bi mu rodbina i komšije rekla na to?
Bas zgodno da se ovaj clanak uglavio izmedju dva koja govore o tome da ce se neki ljudi, negdje, kotarisati korone jer VAKCINISU. NAJGORA vlast na svijetu. Ko nas je kleo nije dangubio.
Htjedoh napisati slično. Narod mora sebe promijeniti nabolje, pa će mu biti bolje. Čekajući da mu neko drugi donese boljitak, načekat će se. Većina je spremna raditi ono protiv čega se bune: uzeti "dar" za uslugu za koju je već plaćen; iskoristiti svoj položaj da ucjenjuje ili se dodvorava drugima; ponuditi "dar" za nešto što ga ne sljeduje itd. itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako treba! Sve po zaslugama. Bilo bi dobro i da ove sadaka-vakcine preprodaju glupom narodu. Svejedno, opet bi isti pobijedili na izborima. Najgluplji narod na svijetu sasluzuje sto mu se dogadja.
Zasto se o ovome pise samo kad se kupi BMW, a nije problem sa A6, A8 i drugim iz grupacije VW-AUDI. Na stotine je kupljeno A6 koji su iste cijene kostanja, ali samo uvijek polemika oko BMWa. Apsolutno je neopravdan rashod i Skoda Superb je best buy auto, ali neko diriguje ovim naslovima kad se BMW kupuje.
nek nas jebu kad mogu oni trpaju mi sutimo neka hvala bogu nek nas trpaju jos vise kad smo stoka
Ne zna seljadija nista drugo osim za audi, skodilaka, vw... Budi gispodin pa izaberi nesto otmjenije kad vec pihate po sirotinji....
ahahahah sirotinjo,naš baja anemični se vozi u blindiranom mercedesu od 1 000 000 eura,što je europa ,jebali si oni svi skupa mater,narod skapava a banda se osilila da se više i ne skrivaju,stoka ,ništa bez revolucije
Ove vladare nikakvi izbori ne mogu skinuti sa vlasti.Jedino sredstvo je revolucija i njihovo fizicko suocavanje sa narodnim masama.
A gdje su “stari” auti.....prodani izmedju sebe na namjestenim licitacijama. Trazimo da se pokaze za koliko su prodavani “stari” auti u prdhodnih bar deset godina a posebno kome. Ili su ih otpisali....posto je vjerovatno desni zadnji zmigavac zmirkao, spao miris za auto sa retrovizora....
Službeni automobili su neophodni, ali ove perverzije s besmislenim trošenjem novca je nešto drugo. Zašto je potreban Audi A8 od 200.000 da bi se došlo od tačke A do tačke B, ako će doći i Škoda Superb od 60.000. Naravno, Superb je max. za najviše razine vlasti, sve niže razine automobili za klasu niže. Također, pola putovanja ukinuti, danas se sastanci održavaju online. Previše je izmišljenih sastanaka, spavanja po hotelima, službenih večera i pijanki na račun građana.
Ipak, problem je tome što oni sami sebi donose pravilnike i uredbe tako da bilo kakve restriktivne mjere i odustajanje od luksuza i benefita se neće dogoditi bez obzira koliko građani negodovali. To je tako kada vlast nema empatije i "sluha" za stanje u zemlji.
Bosanci vi majke mi niste normalni. Vidite li vi sta vam rade?
Ma ja ebo narod i vakcine ako se neka budala i pobuni pojave se na TV-u i kažu ma to su neki narkomani, bolje nismo ni zaslužili...
Nece vise moci tako ;) mislim...hoce pokusati, ali mreze socijalne imaju dvosjekli mac.Jedna ostrica je uvijek ostrija.Tik Tak...
Nikad mi.nece biti jasno kako narod ovo trpi i nista ne kaze nikad
Zato i mi tamnimo svoja
Tik Tak...
Samo glasajte za Baketa i uzivajte rastrosnom trosenju na nepotrebne stvari
Kada bi se sva službena vozila u BiH zapalila, uštedjeli bi u narednim godinama milijarde. Ne pozivam na naselje ali samo kažem, pardon pišem
*nasilje, ubi me autokorekt
Jednog Dajca za našu Biseru Silnu