Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan povratak u školsku klupu, hrabri dječače!
Upravo tako , naći lice ko momku uskraćuje jedno od osnovnih prava.
Sretan i cestit ti povratak u skolu bio pa so se mene tice i fakultet zavrsio.Isto tako svaka cast i tvojim roditeljima nad izvojevanom teskom borbom protiv maloumnog i jednoumnog diskriminatorskog rezima i njegovih podobnih uhljeba.
ovaj djecak je zdrav i mentalno i fizicki u poredjenju sa uhjebima sa sumnjivim diplomama...koji mu nisu dozvoljavali da prisustvuje nastavi sa svojom rajom...
realno, i njemu koke treba, pa eto ako čitaju kolegice iz razreda nek daju malo, a dječko je ljepuškast.
Bravo LAFE i svaka cast, puno uspjeha u zivotu. ! nikom se ne ponovilo vise.
Zar je tako tesko ici u korist covjeka, u ovom slucaju djecaka koji nista nije trazio sem prava na obrazovanje. Ovo je dokaz da politicare morate natjerati da rade ono za sta su placeni.
zavrsi skolu i hvataj se Njemacke, ovdje ne vole one koji su drugi i drugaciji. Uvijek ces im biti predmet podsmijeha. Ovo je primitivni Balkan na kojem zive ljudi koji misle da su najbolji na svijetu, misle da ih je Bog dao
Kad se djeci oduzme pravo, nema veceg dna od toga.
Bravo! Jedna lijepa vijest barem iz RS!
Lijepa vijest za djecaka ali ste mogli stavit slike iz skole koju pohadja a neke iz II svjetskog rata. Sto se kaze: slika vise govori od hiljadu rijeci.
Sretno Slavko, drugi nisu ništa vrijedniji od tebe, to trebaš da imaš na umu, i gazi svoj put sam drugi će te samo kočit!
Klasična diskriminacija. Tužba sa odštetnim zahtjevom i tražiti 100.000 KM pa nek im se zavrti u glavi. A krkani na pojedinim pozicijama trebaju biti sankcionisani.
Ključno za ovaj najmanje što mogu reči ''nesporazum'' je okolniost da njegov otac ( svjesno) nije uz dokumente za prijem u školu dostavio medicinsku dokumentaciju i time je najmanje ''prevario'' školski sistem koji kasnije u raščišćavanju nastalog stanja pravi nove greške na štetu dječaka. To je nepoznato javnosti koja se upušta u komentarisanje''slučaja'' i vršeći pritisak na Ministarstvo, školu, PPZ...
Velika podrska djecaku!
Velika podrska djecaku!
malo korak za covjecanstvo a mnogo veliki za ovog decka. sretno u obrazovanju i Bog ti dao sve najbolje