Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem bas uoci njihovog blagdan koji nosi poruku mira i ljubavi salju se ovakve poruke onda ti je jasno sa kakvom gamadi imas posla.
izgleda da opet (jos uvjek) ima iznenadjenih? Pa dokle ce vas iznenadjivati idioti?
Pa nisi ni ti ništa pametniji to si apsolutno u svom komentaru pokazao. Optužujes cijeli narod zbog jednog idiota. Znači da si isti kao i on
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Genocidni MUP
Bozić je , ukrotite te majmune.
Cuj osuda od mupa koji je ucestvovao u genocidu.. donjeck postoji i to je realnost.. s ove strane nek pljaxkaju i obezbjedjuju prapraunuce pa nek se urusi ovo jednom do kraja
Gamad silna samo na slabijima. Kad čuju sedmu bježe i ostavljaju sve , glavom bez obzira.
Ma zapadna obala ali Jordana je Bošnjacima najvažnija, kako nije stid Suljagića da govori kako je važnija zapadna obala Drine. Sarkazam.
Bosna jedina zemlja u svijetu koja isplaćuje plate četnicima koji su poklali i genocid izvrslili nad bosancima
Hahahah koji MUP je osudio, onaj što je presudjen za Gènocíd
Ma jasno da je bar debila instruisano. Nijednom normalnom covjeku ne bi palo na pamet na praznik provocirati nekoga....placena provokacija
Jedino i mogu provocirati kao i sa trobojkom na Trebevicu, cigani obicni.
Debili nikad nisu donijeli ništa dobrog narodu iz kojeg dolaze. Bolesnike koji zlostavljaju druge i normalnim ljudima pljuju po prazniku, treba žestoko kazniti i objaviti im imena, da svi znaju ko su životinje. Mada to ne bi odgovaralo ni fašistima iz drugih naroda, jer ne bi mogli pokušati svoju bolest iza bolesti drugih.
Jel baš osuđuju? Pa taj isti MUP je i doveo do takvog divljanja. Da ste se izvinjavali devedeset druge, ne bi ovoga ni bilo.
Religija mira.
To Bosnjooooo samo gledajte uskoro cemo opet da nas komsija maltretira i da nas ubijaju
Entitet RS nakon svih grozota iz ne tako davne prošlosti sada evo ponovo ne želi i ne može zaštititi sve svoje građane.
50 KM ,Nacionalista kod njih kosta
Ni praznici vam nisu sveti, toliko o miroljubivom narodu.