Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je isti onaj Jansa koji je jedini cestitao Trumpu na pobjedi. Dno dna lik
Dobra tema za zamazati respiratore i pomor građana.
buahahahah sovenski ljakse sebi umislio da je neko veliko mudo ! moze se samo napusiti kurrca svim stanovnicima BiH a i cijelom Balkanu !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jel sta Sejdo vidio sa Pahorom za vakcine ili ce nam Slovenija poslati Lasko Pivo
Zakuhaj Sejdo pa da vise bjezimo iz ovog tamnog vilajeta u Njemacku tako bi imali sansu ostati tamo ko izbjeglice bolje biti i izbjeglica u Njemackoj nego zivjeti u ovom sranju
Sejdo nas ljuljan zlatni, ce vratiti sve Bosnjake iz Slovenije u Bosnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raspadni se Bosno da bogda vise. I tako balijetine ne znaju upravljat nicim pa ni svojim zenama.
Samo vi kuhajte čuj " non - paper " da ga nisi vidio Komšiću, pomozi Baketu da se vadi iz ..... Sejdo zavadićeš nas sa svima. Zašto ste šutili do sad, znate li vi kad je bio Pahor. Vakcine ne mozes dobit poslat će nam hurme.
Možete mirno da podjelite samo Slovenijo, pjevate junačke slovačke uz to i malo si ga podudlat.
e cuj na raport koje vazne licnosti ovi nasi politicari
BOŠNJACI U BIH NEMAJU DRUGU DRŽAVU OSIM BOSNE PONOSNE,BOŠNJACI NE ŽELE DA ŽIVE U GETU,NITI ĆE TO DOZVOLITI DO POSLJEDNJE KAPI KRVI I POSLJEDNJEG BOŠNJAKA U BIH.....MORALI BI PODIĆI SVE AMERIČKE I RUSKE AVIONE,PA DA POBIJETE SVE BOŠNJAKE--DA BI SE BOSNA PONOSNA RASPALA--KOME GOD NIJE DOBRO U BIH,NEKA IDE GDJE MU JE BOLJE,A NEKA OSTAVI BOSNU NA MIRU
DOBAR KOMAD BUDALE !!!
Ovaj Janša je davno trebao završiti ili u Hagu ili na robiji .Predsjednik države od 1 mil stanovnika onaj drugi milion su Bosanci i Srbi,pravi neke planove o BiH,a zna vrlo dobro da je niko i ništa
Ma ko ga pita sta?! Eto mu Trump nek se dopisuju,inace je lik upucen u drustvene tokove nevjerovatno twitter warrior
cuj dosla komsicu na raport. Nije joj ONO predposravljeni, smijesno.
Navodno navodno navodno Sad nekoliko dana nek palamude o tome da se ne misli na neke vazne, znacajne ,bitne životne teme i probleme. So nek se presipa iz šupljeg u prazno. I tako evo trideset godina.
Bosanskohercegovački muslimani, takozvani bošnjaci, odlučite s kim ćete. Nekad prije ste mahom svi sa dijelom hrvata uz Antu Pavelića, doduše njima ste ogadili zbog svoje prevrtljivosti i pokvarenosti. A srbima znam da bi ste rado lizali tabane, kao što je vaš onaj komandant tzv abih, moleći ih da napada hrvate u Mostaru.
Budala sto je dosla.Isto joj je da je dosla kod mene.Bilo bi joj sigurnije jer ako je Sejdo pod gasom moglo bi je svasta snaci.
Po prs(t)ima je, Željko!
Dok je Milošević 1991 godine napadao SR BiH musliman Izetbegović Alija je govorio "Nije to naš rat". Dobro.
U Sloveniji zavladala panika.Očekuje se Sejdin žestoki odgovor.Čim sruši pelješki most na redu je Slovenija.
Nema problema. Prvo Istru vratiti Italiji, ionako su je partizani pripojili Jugoslaviji, to se ne konta. Pa onda može.