Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smećar.
Nikad vise u presjednistvo.covicu izdajice
Rastjera sve hrvate iz BIH svojom politikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koji lik....povraća mi se
Kad će ići u Briševo da tamo kaže da treba čuvati erres?
Ne volim ga, al kad ga ovoliko Bosnjaci mrze sigurno i nije tako los.
Mogao je obilaziti još deset dana Hrvate posavine di ih tuďman nije prodo Srbima, za Kninsku krajinu. Evo i Čivić bo da proda ostalo Hrvatsko življe u BiH.
Dragan veča srbenda od srbijanca iz šumadije 😆😆😆. Kažu Guča se seli u Mostar
Treba ga neko upucat dok je tu da ne smrdi govno po bosni
Konu ti drogu uzimas? Daj mi br dilera
Ja mogu samo da kažem tuzlanskim Hrvatima, mi vas ne gledamo očima kakvim gledamo Čovića. Vi ste u kreditima kao i mi, živite oko nas i nemate nikakve uticaje na ideje o trećem entitetu. Ali jedno je jasno. Ovo što Čović zahtijeva znači da vi iz Tuzle, Hrvati nikada nećete biti predsjenik. Osnujte sad novu Hrvatsku stranku u Tuzli, Čović će vas proglasiti da niste Hrvati.
I onda se Hrvati pitaju zašto biram Željka Komšića, ništa protiv vas lično ali ako vam je ovaj licemjer predstavnik onda vam je bolje da glasate za Komšića.
Možda mi,a zašto vi?
Njemu više i mater rođena ne vjeruje. Bosanski Hrvati su razočarani ovom prelivodom i smutljivcem.Ni Dodik mu ne vjeruje...šprda se sa njim.
Hahahahahah..... Kakav je ovo debill
Kurton
Šizofrenija, level 10
Čoviću još malo pa ćeš ti među Hrvatima bit poželjan koliko i Komšić ...
Dokle više Prevarantu
Trebao bi te vlastiti narod ispljuvati gdje god da se pojavis. Poginuli pranitelji se okrecu u grobu na tvoje rijeci i koju tvorevinu hvalis. Hrvati su ginuli po Hrvatskoj i BiH za ideale i domovinu a ti si sa dvije recenice sve to bacio pod noge i prakticno rekao da su ginuli za dzaba. FUujjj Nevjerovatno koliko nisko si se spustio i izdao svoj narod i ideale.
Piz.a mu materina, je.o ga Dodik i svi oni koji podrzavaju protjerivanje i ubijanje Hrvata i Bosnjaka u Posavini. Ovo je najljigavi štakor.
https://ba.n1info.com/vijesti/mons-tomasevic-skoro-cijela-katolicka-populacija-u-rs-je-iskorijenjena/