Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupo pitanje. Vi ste stabilni ali u svemu sto ne valja. Vi se nikada nebi dogovorili da ratni zlocinci ne mogu biti nosioci javnih funkcija. Pa vi njih u stvari promovisete.
Schmidt namicatelj
Ovi bi dali i pristali na sve samo da krivousti jos jednom sjedne u fotelju člana preds.BiH
Nema vise mrtvih da glasaju za podlavnika Covica I uzp
Džaba pričate , ništa nećete promjeniti.Sledeći izbori po novim pravilima.Kome se ne sviđa nemora učestvovati na izborima.
DA STE VI STABILNI UVELI BI SAMI KVALITETNE IZMJENE IZBORNOG ZAKONA - al pošto ste sposobni samo za kriminal i sve ste radili da se ovaj zakon ne usvoji na vrijeme, onda njemački gospodin je to uradio za NAS građane
Sad se vidi sad sa zna ,ko se kome dopada. Ma znalo se i prije al eto
Sada ne valja sto se uplice, a pozdravili ste njegovu odluku kada je suspendivao Ustav na jedan dan i ustolicio i vas na vlast.
Stabilna ne mora znacit funkcijonalna vlast
Vi ste obesmislili izborni zakon svojim prijedlogom, zagovarate nedemokratske principe.Vama ne trebaju parlamenti,vi tjerate samo po svom i nikako drugačije.
Što niste pozivali na ; ..sukladno Ustavu.., kada se na jedan dan kršio isti , i vi zajedno sa partnerima-Trojkušom , formirali Fed.vlast..Tada vam je nametanje her.Š bilo dobro , 🤨🥴😡
Ne vjerujte katolickoj nejaci, mozda je ovo sve u dogovoru s Klixom. Hoce li oni ovo ispostovati? Pa namakli su 5000 fantomskih glasaca samo u ZHK na proslim izborima. Lazu i kradu gdje stignu. Cine cca. 11% stanovnistva u Bosni i Hercegovini a po drzavnim institucijama u omjeru od bar 35%. I oni i Srbi zive na racun Bosnjaka.
Flautalte GA , ha skutori ?
Ako se već dvostruki doktor oglasio, što se oglašava i HDZ? Pa to je samo ponavljanje mišljenja jedinog među jednakima. Jednoumlje, u najsažetijoj formi.
Uuu jest se Covke upalio,kao kutnjak. Ne svidja mu se izgleda sto ce sada biti puno teze pokrasti izbore. Dodik i Covke sinhronizovani po ovom pitanju. Treba ih razumjeti...bajteze je izgubiti vlast a ova dvojica ce uskoro biti proslost,kao sto je sada proslost,drug im Bake.
Pa trazili ste izborni zakon sta je sada🤣🤣🤣🤣