Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovorio s Plenkovicem vracanje Srba u Krajinu.
Ovdje je reis na aparatima...dzaba mu i podrska hrvatskom saboru za blajbursku misu...latinska posla
Zašto Alija nije forsirao sina Bakira još za života, nije jer je znao da ima IQ na nivou sobne temperature. Bakir je čekao niz godina da se babo u mezaru ohladi pa da se pojavi na političkoj sceni, mislim da se i danas dan boji da babo ne ustane i složi mu šljagu uz pitanje 'šta ćeš ti tu'. Ovakvi potkapacitirani likovi koji su, potpuno nelegalno, uzurpirali pravo na predstavljanje cijelog naroda svojom glupošću nas vode u propast.
@BurekSaKrompirom Ovde se ne radi o Bakirovom 'taji', to je druga tema, sa Alijom ili bez njega prošli bismo na isti ili sličan način jer je 90-tih započeta realizacija projekta velike srbije silom. I da smo ostali u krnjoj jugoslaviji vjerovatno nas do danas ne bi niti bilo jer bismo s djavolom tikve sadili.
Bakir je obični sećijski političar, koji de bavio uhljebljavamjem i kvadriranjem u stranci kao mali paša. Očiti primjer političke gluposti i nepotizmaje postavljanje Sebije na direktorsko mjesto a poslije i njena kandidatura za člana Predsjedništva BiH. Zaboravio je babine riječi da je politika ko' alkohol da se neko lakše opije a neko teže. Bakir pijan od politike i samoljublja i nisi dalje od nosa.Porodicu Izetbegović treba izbaciti iz SDA to spas za SDA ako više i ima.
Načuo Dodo da će biti hapšenja u JANAF-u, pa otišao da vidi jesu li ugroženi poslovi sa rusima i rafinerijom.
Vidi pratnji škembeta.
Blavo klix ispunio si Dodik kvotu za danas.
Krme u helikopteru .
Dogovora Srba i Hrvata 1991. nije bilo jer je tada bio nemoguć. Srbi su svojatali cijelu BiH i Hrvatsku istočno od granice Virovitica-Karlovac-Karlobag. Međutim, politika SDA, koja jako podsjeća na onu MIloševićevu s kraja 80tih, dovest će do toga sporazuma vrlo skoro.
Ljudi moji, čitam komentare i vidim da je većina oličenje frustracije, netrpeljivosti, šovinizma, destrukcije..... Ipak, nadam se da komenteri na Klixu nisu reprezentativan primjer razmišljanja građana BiH. Naravno, nisu ni zanemarivi ali još uvijek vjerujem da je riječ o zajebanciji. Istina, pomalo bolesnoj zajebanciji, ali ok. Od onog "ozbiljnijeg" dijela očekujem ipak malo više. Autori tekstova trebali bi imati kvalitetniji pristup temama...
@VOXpopuli2017 ... tekst je potpuno ok, ali iz perspektive samo jednog političkog aktera (stranke, naroda) Zamijenimo li likove, vrijeme i mjesto tekst će biti prihvatljiv i preostaloj dvojici. Niti Dodik i Čović (Srbi i Hrvati) ne razjedinjuju BiH, niti je Izetbegović (Bošnjaci) ujedinjuje. Svima treba biti jasno da postoje tri viđenja ustroja i funkcioniranja BiH i da niko nikome ne može nametnuti svoju volju, ali niti ignorirati volju i želju drugih...
@VOXpopuli2017 Previše vremena tapkamo u mjestu. Stanje je takvo kakvo jeste i prošlost se promijeniti ne može. Svi imamo svoju istinu i niko neće odustati od nje. Ne moramo se voljeti i živjeti bratstvo i jedinstvo, ali kompromis i uvažavanje je neminovnost u bilo kojoj opciji. Bilo bi dobro da to što prije svi shvatimo, manje zbog nas koji proživljavamo ovu agoniju, već zbog generacija koje dolaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi će dobiti konstitutivnost u Hrvatskoj i Srbsku Krajinu.
Mislim da nije problem u Bakiru vec u politici koju bosnjaci podrzavaju a to je islam muslimani pa opet, nemoze se sa sherijatskim zakonima u eu , podrzavati diktatatora erdogana kao oca nacije koji nemoze uci u eu, mi bi se hebale a da nam neudje, e pa nece da moze
Bezobrazni i,,halapljivi..su Hrvati..uz saglasnost- Plenkovića i HDZ..koji kopaju jamu,sa Čovićem i Dodikom BiH..Sve su dobili ,,gladne uši"( služe se ucjenama)
Srbi vrse pripreme za novi rat !
jest vas ovaj dogadjaj pogodio, kolektivno, pa ne mozete prestat pisati o tome 😂😂😂
Država,članica EU,ne razgovara sa Sarajevom,glavnim gradom bošnjačkog dijela federacije. EU razgovara sa novim saveznicima Amerike i Izraela na ovim prostorima,srbima. Sarajevo ce sa Pakistanom pregovarati
Pa šta može Milanović i Plenković nakon što im je PENISSJEDNIK do.dick izrikao svoje genocidno-zločinačko mišljenje......NIŠTA....nema trećeg, a mi ćemo Bošnjaci birat hrvatima predstavnike i ništa nam tu ne mogu niti će moći.........nema odvajanja genocidno-zločinačke nakaradne Rs i tu nam srpčad ništa ne mogu niti će moći.......srpčad i hrvatići dogovaraju podjeluj BiH ima 30 godina, al im nešto ne ide za rukom
gdje nas je dovela bošnjačka politika? posvađani sa svim susjedima, predstavnici bošnjaka i bošnjački hrvat nisu dobrodošli niti u jednu državu u okruženju. vrhunac vanjske politike je zaštita pakistanskih migranata i kriminalaca u BiH.