Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
laznjaci koji su prije a posebno za vrijeme i poslije rata pljackali sve ceg su se dokopali i ostale predratne budale pljackaju polovicu pravih invalida.
sta drugo ocekivati od Tihiceve SDA
sta cemo s onim koji invalidi postadose \"cisteci\" komsijinu kucu, a ne znajuci da je komsija istu minirao? Pod hitno cistku uvesti, u zatvor strpati i oduzeti svakome za koga se dokaze da je preko moje grbace naplacivao invalidninu koju nije zasluzio licnu imovinu u protuvrijednosti, a onim koji su zaista invalidi pomoci da sami zarade za zivot, te obavezno uvesti prihodovnu granicu za one koji dobijaju bilo sta od drzave dzaba.
De ba Tvrtko razguli. Postoji ULTIMATUM MMF da se vama smanje pare i 90% ljudi misli isto jer vas ima 60 posto koji ste po osnovu lazne dokumentacije dosli do para...to se svugdje zove lopovluk i kradja i za to se ide u zatvor care... Djaba ti pricas sad o vlasti... sam se je biro.
Smanjivati invalidnine dok hiljade opstinskih, kantonalnih, federalnih..poslanika, ministara i zamjenika primaju place koje su 15 puta vece od tih invalidnina je morbidno. Skidanje sa spiska svih onih koji nisu invalidi – DA. Smanjenje invalidnina – NIKAD. Ukidanja inviladnina bilo kojem invalidu (ratnom ili neratnom) – NIKAD! A revizija, samo onda kad silne birokrate i praziti na budzetu prepolove svoje plate. Sramota je da sljam po skupstinama zaradjuju po 4,000 KM mjesecno, i da oni mogu zadrzati sve beneficije a da se jadna sehidska penzijica od 400 KM smanjuje. Sramota je da se minsitri vozaju u Audijima a oni koji su ginuli nemaju ni za kolica i jos im se ukdaju beneficije. Kad bi samo mafija na vlasti prodala Audije i prepolovila astronomske plate, u budzetu bi bilo para za sve potrebe, ali lakse je otjerati invalide i penzionere u gladovanje, nego smanjiti platu ministru cije razmazeno deriste moze nadaj boze ostati bez iPoda prije nego krene u privatnu skolu na jesen.
Miki ti najbolje znas koliko vas ima \"ispod zita\". Sta se foliras. Jeste, treba udariti u administraciju ali vas treba pod hitno rascistiti (50 posto skinuti sa primanja)... Nema tu pardona ... Ovo je truhli kapitalizam care za koji si se borio...za sada imas samo truhli...
Pod hitno ukinuti sve moguce naknade od Zlatog ljiljana , sehidskih penzija, jer to koci razvoj ove zemlje.Vrijeme je da bosnjaci pocnu raditi, a ne da cekaju neciju pomoc. Hitno ukinuti sve nakande borcima!
vi stvarno mislite kako vas neko nesto pita? kad mogu meni uzeti od mog zlatnog ljiljana, sto ne bi mogli i vama!
A sto to naknade ne smiju vama gospodo biti umanjivane? Nakotilo vas se vise nego stanovnika BiH i sada lafo niko ne smije da vas dira. Ta vremena su prosla. Budite fer pa ocistite vlastite redove od gomile onih koji ni po kom osnovu ne treba da imaju primanja (kazu preko 50% od ukupnog broja). Uostalom sami ste se borili za \"demokraciju\" na SDA nacin i sada uzivajte. Ne zalim vas jer ste sami izabrali. Zao mi je samo vase djece koja ni kriva ni duzna moraju da ispastaju vase greske.