Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik ovdje u prici ispao kao da Xi Jinping i da ima 1000 nuklearne u sumskoj
Ma ne mogu oni rusima pera odbit pa se ufatili nas. Ne dirajte ruse neće ni oni vas a ni nas.
Pa naoružajte nas P. vam materina pa ćete vidjeti jel' krhko i da li će biti podrške Rusiji !!!!!
Vala bas ..... dajte oruzje u Sarajevo, Bihac i Tuzlu pa nece biti krhko.
Ako pukne sa Srbima, puknuće i sa Hrvatima. Zato nas ne naoružavaju ja smatram da ni Zapad ni Rusija ne zele rat u BiH jer ovde postoje 3 strane a to bi se zakomplikovalo Bog zna koliko. Kosovo je nešto drugo i zato se tamo šalje oružje. Tamo ce bit rata kad tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj sto cu biti sretan ako rusi pobijede...pitam se hoce li bakir i sda i dalje biti hrabri...
Pa sta, ako rusija i zauzme balkan. Onda eu ima problem, odnosno imaju nuklearne glave u srcu evrope. Sto se tice bih, mi smo u problemu vec 30 god. I svijet to mirno gleda
Bogami cim vam je dodik relevantan i plasi vas situacija nije ok.
Ma ja Rusija ne poštuje međunarodno pravo nego agresiju a Amerika je protiv agresije i poštuje međunarodno pravo što se može vidjeti na hiljadu primjera prije kao i na primjeru trenutne podrške izraelu. Nije uredu šta radi Putin ali je Amerika ista takva samo 3 puta gora.
I još jedna stvar putin je rekao da nema namjeru proširiti rat na nove teritorije. Mi sad trebamo misliti da Putin laže jer je Amerika rekla tako. Fuj samo strah i razaranje širite po cijelom svijetu. hoće Iran da izazove nuklearni rat, hoće s.koreja da bombarduje japan i j.koreju, hoce rusija da osvoji evropu, hoće kina da osvoji svijet. Ne neće niko ništa nego vama smetaju ove zemlje pa hoćete cijeli svijet okrenuti protiv
samo se ponasajte prema ugovorima i sve ok. a bugarska rumunija madarska i sl
Koliko milijardi dolara godišnje Amerika mora ukrasti globalno da isplati sve svoje zvaničnike, savjetnike, izaslanike, predstavnike, koordinatore, pomoćnike, zastupnike koji ne rade apsolutno ništa? Lete od države do države, izraze zabrinutost, sumnju ili prazno obećanje. Zadatak na završnom ispitu.
ne brinite gospodine Amerikanac,prvo ozbiljnije sranje i ta genocidna tvorevina ce nestati ko snijeg u avgustu,nestala je onakva Juga pa nestat ce i ovo smece kad tad !!!!!
Ameri davali oružje i sokolili Ukrajince da se bore.Propala kontra ofanziva pa vidjeli da će Rusi pobijediti i sad se pitaju šta će biti na Balkanu.
Hahah, ovako zvuci jedan gubitnik. Cuj rusi ce misliti da im se takvo ponasanje isplati? Pisam se po vasem svijetskom poredku gdje vi odredjujete sta ce ko da radi. Maara tamo zio pudlice!
Vama da tako ne odgovara davno bi rijesili potenijalne probleme….
Kakve veze ima Dodik sa Rusijom on samo prica gluposti da uvedu sankcije RS kao Rusima za 7 dana bi umrli od gladi..
Dodik je Americki i Eu Igrac ! Covjek pokrao izbore Amerika i Eu ni rijeci o tome Da hoce mogu ga za dan skloniti
Bosnjo kao mali mrav ima dvije opcije o kojima mora razmisliti. A prosto je jer se sve vidi iz prilozenog, u slucajevima drugih mrava. Kome je bolje u zivotu? Tamo gdje NATO vedri i oblaci ili onima pod ruskom cizmom? Meni je kristalno jasno ali mnoge Bosnje su tu dobro pogubljene.
Ukinete dejtonski mirovni sporazum, vratimo normalni ustav, i mirna Bosna.
Ovo jedva cekaju rat.