Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Cicovid? Kakvo prezime takav i interes
Izgradila se Jahorina ko Real Madrid! Ma svaka cast ovom direktoru!! Vlasic ruglo, prljavo, nesredjeno, nista nema osim Fisa. Prodajem sredjenu vikendicu na Vlasicu, ma dajem je! Fuj!
Nama su Mido Hubijar i Huso Cesir napravili bolji skijaški centar na Bjelasnici, šta će ovaj levat da napravi na Jahorini
Bosna i Hercegovina.
Imamo i mi šestsjed na Bjelašnici.....Mido Hubijar nam postavio.....samo što neće nikada proraditi.....
Samo nek se gradi, sve je to nasa Bosna.
Ovdje pojedinci cekaju inauguraciju gondole samo da bi stigli napisati zajedljiv komentar. Vjerojatno u nju nece nikada ni sjesti. U Zermattu, u Svicarskoj, ima 150 km staza i.gondola u nedogled. Ko ima para, bujrum! Ko nema, na Jahorinu.
Jako Glup komentwr
Jedna gondola duzine 1.100 metara puta 36 komada ?