Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga god on da primi u taj blagosloveni zagrljaj, politika RS-a i Srbije prema muslimanima ostaje konstanta.
Jbt vec 10 dana nista normalno procitati na ovom sajtu, samo politika, crna hronika, sivilo, blud, drolje, suplja..
Prohiću ne pricaj gluposti. Prvo, Srbija je na evropskom putu, tako da tu nema odavno da se bira izmedju Moskve i Vasingtona. Srbija ide u EU. Drugo, da li ste ikada culi Vicica da je javno ili polujavno dao poodrsku i jednoj jedinoj politickoj opciji u RS?
I'm back☝️ Onaj ko se dosjeti da ponese sa sobom ovu zastavu 🏳️‍🌈 tog će vučić da zagrli. Oni moraju već jednom da priznaju ko su i šta su!
Mora da je tesko onima koji ovakve i slicne ljude smatraju svojim "vodjama" i cekaju da im takve osobe "poklone" zivot dostojan covjeka.
e sto ne mogu ovog pozorista i glumatanja i uopste ovog mentaliteta....
Pa majku vam hebem, godina dana da izbora, a kampanja vec pocela
Moj Vucicu, jos malo pa cemo te i u Srbiji kamenovati. Ne moras se cimati do Srebrenice uopste.
Fuj!
@NevesinjskaPuska Strani plaćenik!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vucic od 2013 do doans je legenda voli svoju zemlju vise od izmetbegovica i dodo zajedno.
Mogao bi Aleksa Kucic opet ponajprije sansu dati Duduku jer mi Duduk pinajbolje po radikalizmu viri iz bulje.Upravo bi Duduk bio njegov najbolji izvodzac radova u radikalizmu genocidke
Rekao mi je sinoc dragi, ljubim the u Vucicevu usnu :P ://///
Ko više i konkretnije ponudi, vrlo jednostavan izbor.
Klix=crna hronika postao
KOJA SRAMOTA, KVISLINZI SE TAKMICE KO CE SE VISE ZAVUCI U MENTALNO BOLESNU SUPCINU PREDSJEDNIKA STRANE DRZAVE?
Dodik mu je nabacio ideju o zajendičkom velikosrpskom projektu, dakle svi Srbi u jenoj Republici, Srpskoj ! Međutim SZP nije ushićen !