Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pored toga opet ne zna da se ponasa.
To je zato sto nema savjetnika za bonton.
@Ottanada onda je vrijeme da zaposli i 18-tog. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A zamisli da nema nijednog savjetnik koliko bi tek onda bio glup kad je ovoliko glup sa toliko savjetnika
Nije mu mjera glup ili gluplji. Njegova mjera je mali, srednji i veliki papak. Ima ih svakakvih kod njega.
hahahahah sad mi je jasno zasto se covjek gubi u vremenu i prostoru.
Pa moraju savjetovati Dodu i kako da piski....
Seljak iz okoline Laktasa... mozda negdje oko Mahovljana. Obicni đikan koji se obogatio krađom. Zivi ko car, dog bagra iz RS-a, umire,... ceka rulja da dodju dijasporci, pa da im udijele malo. Glasajte za đikana i one koji njemu lice. Necete imati ni za somuna.
Ne zaboravite ni vrlog Čovića.
@Simonsen : Baki je isto sranje, samo drugo pakovanje. Glasamo svi za iste idiote... koji vode narod u propast i pune sebi dzepove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najsavijetovaniji... ali je zato i naj gluplji. :-)
Uvijek zaboravite staviti da je slika uznemirujuceg sadrzaja :)
идемо!!!! 218 коментара ко о чему бошњаци од додику !
218 cega?
@zagor.tenej.58910 Па ако је тај православни народ будале што се Ви бошњаци ложите?
politicar koji ima vise savjetnika to je dokaz da je glupan i neobrazovan. Uostalom kao i u zivotu. Zasto jednom profesoru gos. Ivanicu netreba vise od dva savjetnika?
Da ima i milion savjetnika ne bi vrijedilo jer krkan ostaje krkan i mafijaš, jer je taj srbski narod doveo do prosijačenja dok sebi kupuje vile pljačkajući i narod i državu BiH, što znači da zbog toga treba što prije ukinuti zločinačku i genocidnu tvorevinu jer je ona paravan za mafijaše kao što je krkan.
Za upravljat ovakvim stadom treba ti krupan ovan (što on i jest-mislim krupan), glasno zvono i gotovo... Ali ovom Rogonji povrh toga i 17 savjetnika treba...??? Znači ne samo u BiH nego u Svemiru i široj okolini ovo je najgluplji čoban ... !!!
Njega savjetuje Iblis himself!
Za upravljat ovakvim stadom treba ti krupan ovan (što on i jest-mislim krupan), glasno zvono i gotovo... Ali ovom Rogonji povrh toga i 17 savjetnika treba...??? Znači ne samo u BiH nego u Svemiru i široj okolini ovo je najgluplji čoban ... !!!
RS je tamnica BiH Srba kojim se vlada jeftinim nacionalizmom I populizmom. Nema tu zivota I zdrave pameti
klasicna drvosjeca,nepisnema i glupa...on kad prica ja se ne mogu nacuditi da ljudi kao on i njemu slicni uopste se nalaze na nekoj funkciji.....pa jeste li culi ovog ministra sigirnosti Dragana Mektoca kad prica??Pa taj se ne zna adekvatno izraziti a kamoli sastaviti recenicu da covjek vidi da je skolovan??Vucic je vuk koji mijenja dlaku ali cud ne,al za mene je najinteligentniji politicar sa prostora.....vidi se skola,dzabe ti sve......
A gdje je Arsen Lupin? Njega niste naveli.
NAJOMRAZENIJI