Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno brate! Sta ce od povisice tolike? Hljeb, argetu, mlijeko i paracetamol od ljekova mogu jedino.
Penzije i plate vece u BiH nego u Smrdiji Ahahhahahahhahahhaha
@PikachuJeSrbin ti si primjer pravog debila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Previse je to !!
idemo ludi , idemo jako, idemo sad u Bingo da se ukinemo ko zecevi za ovih 11KM....joj gdje se rodi i sa kakvim ljudima
A neko kupi dva i po pakla marlbora
Drama 😆
Dok se od svega baca na zajebanciju, dotad ce vas i zajebavat,
Mogu tu izaci i tri porcije cevapa,lijepo je to :)
Puno brate dragi
Šta se žale? Prvo se ti isti penzioneri, barem 98% njih prodaju za cvaju i jednu kesu u kojoj je šećer, kafa i rahat lokum, a sad lafo kukaju nešto. Shvatite već jednom da je za ovo stanje kriv isključivo narod. Političari vidjeli kakve ovce vode i onda samo levati stoku.
Treba rece Fadilu jedno veliko hvala. Nije on toliko los koliko izgleda.
Taman da kupe dvije kesice hrane za golubove.
Ima se moze se
Cijelih 11KM, i to je neka vijest, SRAM VAS BILO!!!!!! Koliko ste sebbi povecali UHLJEBI!!! Imate platu 20 prosjecnih penzija GLADEZI GLADNI, uvijek gldni bili!!!
Zivim za taj dan kad svi odemo iz ove drzave, nek ostanu ovi djilokosi sto su se uhljebili u administraciji i jadni penzioneri pa nek onda sami sebe kradu.
Uh bice i za rahat lokuma.
Fuj država!!!
aaaaa 11 marki,sad 11 automatika mozda ubode
Kako je ovo simbolično, i Severinin pornić je trajao cijelih 11 minuta. Slučajnost ili ne??
Sunovrat i pljačka penzionera je počela 1998 godine kada je Vlada donijela novi Zakon kojim je iznos za punu penziju ( 40 g.) smanjila sa 85 % na 75 % od osnova. zatim je starosne granice za ostvarivanje prava na penziju pomjerila sa 55 na 65 godina za žene i sa 60 na 65 godina muškarce. Također je starosnu granicu za prijevremenu penziju pomjerila za žene sa 50 na 55 godina i za muškarce sa 55 na 60 godina. ALI TO NIJE SVE... SLIJEDI
Posebno je tragično da je Vlada ukinula pravo na uvećanje penzije za 10 % invalidskim penzionerima sa jednom nestručnom i nadasve ''prljavom'' argumentacijo.
Najtragičnije :da u FBIH je oko 64% svih penzionera , nelogičnim, nestučnim i politikanskim rješenjima uvedeno u najniožu penziji ( sada iznosi 348 KM) bez obzira da li je neko radio 13, 17, 24, 28, 31 , 36 ili 39 godina. To je dno dna politikanskog mešetarenja da bi se na drugoj strani kroz sitem PENZJSKOG osiguranja a ne kroz sistem SOCIJALNE zaštite pokrile kategorije koje nemaju veze sa PRAVOM NA PENZIJU.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)