Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo pasa lutalica -> malo mačaka -> mnogo pacova.
Treba nam sad i najezda mačaka po ulicama još..
Da ste imalo pametni,bilo bi vas sramota postavljati ovakve snimke svog dvorista.Seljoberi jedni,jeste li vi cerga ili spadate u kulturne građane? Imate li vi upravitelja? Cistite li vi ikako ovu zgradu? Je li i za ovo kriva SDA? Organizujte se i ocistite ovo ruglo koje ugrozava zivote vase djece!
Ima li ko drugi da radi sta za narod u ovoj drzavi osim Nase Stranke? Sta bi sa pricama Fahrudina Radoncica kako ce pokrenuti ekonooomiju i iskorijeniti korupciju. Hoce, hoce kad na vrbi rodi grozdje.
nasa stranka se izborila ... jebla vam stranka mater , rijesavajte problem ljudi majmuni
Najezdi pacova nazočimo već 26 godina.
Po Zenici hodaju na stotine stetniji od jednog pacova. Cuj pacov.
hahahha joj okica kako sijaju u mraku kao da je kakav crtani film. Nego nije mi jasno sta hoce ovi ljudi, pa sami su krivi uglavnom za problem koji imaju. Dobili podzemne kontejnere a i dalje bacaju smece u ove. Sad im kao neko kriv sto stari kontejneri nisu uklonjeni. Pa ko onda baca smece u njih? Kad uklone stare hoce onda bacati smece po ulici umjesto u nove?
I onda dođu one pametnice i kazu nemojte cuke ubijati, sve same lutalice po gradu samo leze napadaju auta, djecu, ljude, bicikliste i poderase sve macke. Eh pa kada nema macaka misevi kolo vode. Ja sam za zastitu miseva!!! A oni koji su protiv zastite pasa lutalica da mi je vidjeti jednog od njih da je zapravo usvojio jednog i da ga cuva kod sebe, koliko su mene samo puta napali sreca pa se ne bojim, a onda zamislim da je to moglo biti dijete od 5god...
NAŠA GOVNA VAMA TEKU ZAGADISE GRAD I RIJEKU, SMRDIS ZENICOO
mi Bošnjaci se ucrvali u Sarajevu
Higijena je ipak misaona imenica za muslimane što dokazuje i nevjerovatan broj pacova koji su većinom u mjestima gdje su muslimani. SaHrajevu i Zenici recimo. Svi znamo da Pacovi obožavaju ondje gdje nema higijene tako da ne čudi prisustvo i zajednički život muslimana i Pacova 😂😂😂😂😂
Jbg Bosna je zemlja 3 naroda koji skupa žive. Tu su muslimani a neki drugi su pacovi - kako si ih i sam nazvao.Pacovi su od 1992-1995 dolazili u masama u muslimanska sela i tamo pirovali pa si i tu u pravu kada kažeš ovo "nevjerovatan broj pacova koji su većinom u mjestima gdje su muslimani"...
Hahahahahahahaha Jarane odakle ovoliko Pacova sa islamskim teroristima hihihihihihi Jesu li vam to domaće životinje 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
15 splintera...
Seljakluk se na selio bacaju hljeb i hranu u kesama.Zna se šta je za kontejner.
naprijed braćo pacovi, do slobode
Pa ni u Sarajevu nije stanje bolje, samo se o tome ne piše. Prije par noći je bio prilog na TV. Strahota je koliko ih ima oko kontejnera, a deratizacija se ne vrši.
U Hotonju veći od mačaka. Bježe mace od njih.
U Sarajevu bi ova pojava mogla dobiti još masovniji oblik, padaju tenderi za deratizaciju. Ni sa psima lutalicama problem još nije riješen, samo nam još glodari fale. Kantone, na tebe je red!
Rats everywhere😢😢😢😢😢😢😢😢😢