Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me cudi da su javne nabavke tako radili. SDA je za 25 godina milijarde pokrala iz budzeta tako. Ne postoji drzavna, kantonalna ili opcinska tzv firma u kojoj SDA nema svoje javne nabavke i tendere preko kojij unistavaju drzavu i isisavaju budzetske pare. Revizijom bi utvrdili sve ali kome kada niko nece odgovarati i vratiti pokradeno.
većina kantonalnih firmi su paraziti budžeta, npr na računu za struju uredno naplaćuju zateznu kamatu 0.08 pf nema veze kad platite
A novi direktor je sigurno iz moralnih razloga prema građanima odbio da koristi službeno vozilo i vozača dolazi autobusom na posao, "al kad bi se zajebavali"
Sreca nasa pa cete vas dvojica strucnjaka da rijesite taj problem. Zornic i Alagic, podobni, a ne strucni "kadar" iz SDP Ni usli niste cestito u Toplane a vec zaposljavate kao da vam je babovina. Otkako ratni zlocinac sa jedva zavrsenom srednjom skolom dođe u Toplane za direktora, dojucerasnja firma za pozeljeti ne silazi s portala i negativnih natpisa. Jadno da jadnije ne moze biti Ako je ko gledao njegovo gostovanje na FACE sve ce mu se samo reci....
Zato ce Enver Zornic, tekstilni tehnicar, a i to jedva zavrsio, sa kupljenom diplomom manipulisati Berinom Alagicem, strucnjakom koji je u deset firmi bio na rukovodem mjesto, a nigdje se nije uspio zadrzati rasturiti Toplane totalno Sto ne kazu da su za kratko vrijeme koliko ih je stranka SDP kao podobne, a ne strucne postavila zaposlili masu ljudi, a sve "strucni" kao i oni sami.
Čuj?
Nije rjesenje neke pojedince privesti i optuziti sto opet sve zavrsava jalovo i pojo vuk magarca, nego sve one gomile njihovih familija koje su direktori ne transparentno uvalili po kancelarijama otpustit sto moze doprinijeti da im sa smanji glasacka baza jer samo putem uhljeba SDA pobjedzuje na izborima
@nestvaran160647 to su vec odradili
Juče u Avazu raspisan Konkurs za direktora Toplana. Vrlo neizvjesno ko će biti najbolji od prijavljenih.
@volimburek
Kakav apsurd ako SDA tvrdi da su najaca bosnjacka stranka a taj isti svoj bosnjscki narod na milion i jedan nacin opljackase do gole koze tako da je najveci procenat bosnjaka doveden u istu ravan onih migranata koji se sad smrzaju u satorima i po ulicama da traze po svijetu neku egzistenciju
Mamu li vam lopovsku a znate racune jadnom narodu servirati i ito nenormalne cifre u odnosu na plate i penzije...sve je skuplje ovde nego na zapadu od registracije auta pa do hrane i td.
Opet neki jeftini pokusaj tzv. Sestorke da naprave senzaciju kako bi imali alibi za svoje postojanje i prikrili neznanje i nesnalazenje. Smijesno.
Sta je ovo...vozni park: Passat, Toyota (land cruiser), golf 7... Skromno :)
SDP pokrade Toplane sa svojim direktorima i onda kreteni kazu SDA kriv.
SDA je uništila sve čega se dotakla...
Kakve veze ima SDA sa toplanama. Koliko znam orijasnji direktor Enver Zornic i ovaj sadasnji direktor Berin Alagic su iz SDP.
Dobar ovaj.
To nam nesto cudno kao mi iznenadjeni? Pa ajde recite jednu Firmu u kojoj je vecinski vlasnik drzava ili sto postotni vlasnik da posluje sa dobiti i da nije u minusu? Samo jednu? Da li igdje u svijetu ima da je drzavna firma duzna milione poreza ,doprinosa,da posluje sa gubitkom i da niko ne zatvara firmu da ide u stecaj ,a kamoli da plati poreze i izmiri obaveze.