Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj mrs svi! Cuj da protestujem za tamo nekog, ma odje'bte svi u tri lijepe.
OPRAŠITE ME <3
Semsenoni to oprasivanje ti je vise totalno demode. Baci nesto moderno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
_"Najavljen skup podrške protestima u Makedoniji: Strast i aktivizam iz Skoplja želimo prenijeti u Sarajevo" A jeste li vi bili vi na našim februarskim protestima? Jeste li nas podržavali?
Nije čudo što je kod nas ovakva situacija. izgleda da se i na tim fakultetima proizvode idioti.
Odmah da kazem da necu doci, taj dan ce mi puci guma na automobilu, bice mi lijeno taj dan izaci iz kuce, cijeli dan mi je isplaniran pa se izvinjavam sto necu prisustvovati tom skupu podrske Albancima iz Makedonije.
jel ovo podrsku makedonskim protestima daju oni isti studenti sto nisu htjeli izac na nase proteste nego su iz kafica, uz kafu, posmatrali nasu borbu?
Da nasi studenti rade koliko protestuju mi bi smo davno imali fabrike, vrijeme je da se pocnemo baviti pravim stvarima, motike u ruke i lagano ;)
Ja organizujem kontramiting za podrsku Gruevskom !!!
Koliko su se tuljumbe pohasile nebi me iznenadila vojna alijansa sa srbijom i Cg :D
Rastko Antiću: Banja Luka prije Sarajeva. Zašto tamo ne organizuješ miting podrške i ne tražite smjenu Milorada Dodika ? Sarajevo ostavite na miru.
Sviju mi mrtvi', ne mogu da vjerujem!!! Ser.em vam se u diplome vaše!!!
a glupe nam omladine, braćo mila! ne mogu doć' sebi poslije ovoga...
Drenko evo ti šansa da ponovo postaneš IN povedi i Hajru i Beku i ostale protestante
Evo dajem i ja doprinos slidarišući se sa makedonskim protestantima. POKLANJAM SVOJ PENIS AMERIČKOJ AMBASADI U SARAJEVU !
Nema suosjećanja s tamo vlasima nekim !
ma do djavola i vi i vasi protesti i podrska bilo cemu. zar nam nije dosta svakojakog sranja. BAVITE SE SAMI SOBOM I PROMIJENITE STANJE TZV STUDENTI
super taman nam fali protesta ..........
Treba ih sve izdegenečiti. Demostracije, gluposti. Umjesto da uče, studenti bi demonstracije, a onda tražiti nove rokove. Uglješa i šipci organizuju.
Hajmo sarajlije svi na ulice da pevamo inace ce biti benzinisimo