Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde kada cu procitati vijest da su se sindikati ujedinili. Od rata od kada je Hrle bio pa neki Biber pa Pilav, ko da vlast bira sindikalca a ne radnici. Takvi je danas najmanje. HAJDE LJUDI IMA ONA STARA vrijeme je za nju da se ujedini KUKA I MOTIKA pa da malo potprasi ove na vlasti. Stranka nije bitna.
nemaš ti pojma ...
Ma kakvo uvezivanje radnog staža, dokle više forsirati ove neprofitabilne grane industrije? Zašto da ja plaćam poreze za druge? Ovo izgleda postaje država penzionera (mlađih od 50), jer samo oni i slični džabolebaroši (tzv demobilisani borci, soc ugrožene kategorije, zlatni ljiljani, demobilisani generali i komandiri...) se bore za svoja prava, gdje su prave radnika (onih koji rade pošteno svoj posao) da se smanje porezi i davanje ovim uhljupima. Daj bože samo da se vize ukinu pa da sposobni i čestiti odu raditi u zemlje gdje se cijeni rad i znanje, a ovi uljupi neka pocrkaju...