Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam daju troduplo necemo se izvuci... 95% nas ima PTSP... U narodu poznat kao 'rak duse' od 200 nam je 195 komentara toksicno i nabijeno mrznjom... Ko da se zivi 1000 godina.
Ja i dalje zalim sto mi nemamo nekoga poput Dodika. On jeste najsposobniji politcar u BiH. Dodik za 24 sata uradi vise posla za svoje, negosvi nasi lideri za 7 dana. Pogledajte s kim je on sve pricao i gdje je sve bio u zadnja 2 mjeseca. Njega ni sankcije nece zaustaviti . Kada pogledam ove nase...Muka mi je koliko su bez m.da i koliko su nemocni.
E cuj nagrada kredit od milijardu KM hahahaha. Mađari sire svoj uticaj i bogate se na ovim bibcima isto kao sto su preuzeli Slavoniju, Vojvodinu, Srem i Banat gdje najjace poslove dobijaju mađarske firme, a MOL je naftna kompanija br.1. Orban sisa ovcu Dodika daje mu kredit koji ide u dzep Mađara.
Nez ko ce dodiku ratovat jedino ako on i bakir prvi krenu,al nece nikad binde,samo zakuhavaju.
Mislite ako je zapad nasjeo na vase kukumakanje 92 pa da čei sada,, malo morgen,, gospodo turci,,
Koji si ti k.nj!!! Srami se svih nevinih zrtava Prijedora, Srebrenice, Zvornika... Markala, Kapije...Ovo ti ne pise Turcin, nego svjedok Tuzlanske kapije... Ðubre bezdusno...
Pa normalno da nagraduje,kad su ih nagradili za uspjesno etnicko cisenje i genocid sa pc. Zasto nebi sad dali dodi koju milijardu za uspjesno rasturanje bih i stavljanje muslimana u geto.
Jasno
Dodik sigurno nije sam u ovoj igri već radi sve po nalogu Vatikanske Evrope.
Ništa novo! Evropa stara ofucana Ku..va gaji dvostruke aršine po običaju. Koliko treba biti glup da se vjeruje Evropi? Priznali BIH a nakon toga nabili nam sankcije za kupovinu oružja? Nisu nam dali šansu da se pošteno branimo! Pustila Evropa Krvnike da se nad nama iživljavaju fizički 4 godine a ostatak od 26 godina psihički, mentalno i mazohistički! Ovo što radi Dodik je skriveni plan Evrope da nas napokon dokrajči!
Varhelyijevi neće više dolaziti u Bosnu. Nije rado viđen. Može da priča sa Milokradom.
sve, sve....ali ja ne mogu dočekati sutrašnji dan da vidim da li su na Oak Islandu pronašli jamu sa novcem....... :(
love you REPUBLIC OF SERPSKA HUNGARY POLAND REPUBLIC OF SERSKA
A zasto je vijece ministara jesnoglasno usvojilo,sto iz federacije nisu sad oni namjerno blokirali,piaa mile po bih kad mu se god digne
oni koji su bin ladenu dali pasos i sekli glave se zalazu za gradzansku hahhaha bih cirkus
Ako Dodik misli da ce je uspjeti rasturiti i da ce je narod olahko predati u ruke ratnog profitera a toliko se krvi prolilo za BiH grdno se vara.
prolilo se zbog sda koji su odbacili mirovni plan kutiljera a zasto to bosnjo zanemaruje? sta je sa vama? jeste li vi glupi ili zamadjijani ili samo kukavice koje ne smeju istinu u oci pogledati?
OČITO DA SU MU NJEGOVI PAJDAŠI IZ EU (PISCI NON PAPERA) KAZALI: TRENUTNO NE DIRAJ ORUŽANE SNAGE BIH I INDIREKTNO OPOREZIVANJE, OSTALO MAŠTRAFI KAKO HOĆEŠ, A MI ĆEMO I DALJE ŠIRITI NAŠU SPIKU: DIJALOG, DIJALOG I NEKA SE BH. LIDERI UZDRŽE OD RADIKALNE RETORIKE.
Činjenica da je Dodik bolji političar od naši Bošnjaka.