Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I uvijek će mi biti draži Hrvati čiji vjerski poglavar izjavi ovako nešto nego srpski patrijarh koji je blagosiljao Mladića na putu za Srebrenicu!
aha, a sta cemo sa Stepincem i Jasenovcem, mani me vjerskih poglavara
Hvala gospodine Vukšiću.
ove rvate inekako, ali ovaj SPC, to treba sve spaliti. nema sreće na balkanu sa SPC infekcijom
Jedan od najvećih problema na ovim prostorima je SPC. Svojim učenjima nite ne dopuštaju vlastitom narodu da se preispita oko svojih zlodjela, naprotiv to im serviraju kao ljubav prema otadžbini...ima takvih ekstrema i u katoličkoj crkvi ali u puno manjoj mjeri. Ima i kod islamskih vjerskih vođa ali isto u puno manjoj mjeri. Dakle dok je SPC-a na ovim prostorima nikad istinskog mira ni u Bosni ni na Kosovu , Crnoj Gori i Makedoniji...
Mi hrvati nikada nismo negirali genocid u Srebrenici. Ono što jadno da pojedini bosnjaci, ne većina, koristeći i samim tim ne postivajući žrtve Srebrenice, bez pardona koriste žrtve Srebrenice u političkom obračunu i iskazivanju mržnje prema hrvatima.
Hvala, ali nicije saosjecanje nije dovoljno. Samo ukidanje takvog entiteta, povratak protjeranih i naknada stete.
Da vidim SPC sta ce da kaze. Ni izvini, ni grijeh je, ni da traze oprosta. Odsustvo srama je dokaz nedostatka inteligencije.
😭😭😭
I z uzeo će m
Eee moj, nadbiskupe. Niko ne može žrtve vratiti, a kamo li suze zaustaviti najbližinjih. U Srebrenici sama duša jeca, i da čovjek neće.
a gluho bilo! Pobiti zarobljene ljude dojucerasnje komsije.Neshvatljivo