Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni jedan Zakon donesen u poslednjih 25 godina nije donesen u korist građanina i ČOVJEKA ... Samo je proširivao i ozakonjavao prava ROBOVLASNIKA...Ako je sudeći po šturom tekstu, buka će biti ozvaničena od 6 do 22... Znači mogu "hilt-mašinu" ubaciti u pogon u 6 ujutro... a kome smeta nek utvrđuje nivo buke...po sadašnjim pravilima nije dopuštena tako rano bilo šta raditi... I ko i čime će mjeriti granične vrijednosti...da policajcu daš "ZVUKOMJER" kad pođe na intervenciju... Ma ajde... HAOS!!!
da li ovo najzad znači krajk seljačkom iživljavanju majmuna koji muziku puštaju da komšiluk čuje, a ne zbog sebe
Ovo je upereno protiv razglasa kriminalaca u kafićima i hodža na džemijama. Baš su se hodže iživljavale na komšijama za vrijeme radikalnog tobdžije Serića ! Sada situcija nešto podnošljivija da nije urlika i noćnog zavijanja bezbrojnih gladnih čopora pasa.
HAman su urlike sa džamisjkih megafona najzad počeli evropski čimbenici sa stanom u Bih počeli shvatai ne samo nasilje lokalnih kabadahija nad mirnim snom građana nego i potencijalno u ŠIREM kontekstu !
@kuga Eh ko bi ovo uopštte predložio da nije EU ? Radikalni psolanici HAdžića, arapskog Trnova, iransko -kucaltske Ilidže il šehidske Vogošće ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)