Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bujrum narode i ne ostavljajte smece za sobom
Naravno da smo dobili certifikat, tko ovdje nije bio, nije ni svjestan ljepote Krajine...
Prelijepo, naprosto covjek samo da uziva. Jedva cekam da ga posjetim, jos uvjek nisam imala priliku ali se nadam da ce biti ubrzo. ;-)
Prelijepo, haj ovako da bude i za vrelo Bosne !
Strbacki buk,kao i dosta mjesta na Uni su pravi mali raj na zemlji,nazalost kad sam isao put je bio uzasan,prosto ti ubije svaku zelju za ponovnim odlaskom na Strbacki buk,ne znam da li je napravljen,isao sam 2011 tte zadnji put,a i prema Martin brodu je bio makadam...Ovo su nasa bogatstva koja moramo zastiti i iskoristiti...
Lijepa Una. Svaka čast i iskrene čestitke.